Όλοι θέλουν να γίνουν τραγουδιστές… Υστερία για το «The Voice 2» με 12.000 αιτήσεις

όλοι-θέλουν-να-γίνουν-τραγουδιστές-υ-144565

the voiceΑν κρίνουμε από τις δηλώσεις συμμετοχής στο The Voice 2, η Ελλάδα θα πρέπει να είναι η χώρα των καλλίφωνων! Δώδεκα χιλιάδες αιτήσεις έχουν κατατεθεί έως σήμερα από νεαρούς και νεαρές που θέλουν να γίνουν τα επόμενα είδωλα του ελληνικού πενταγράμμου!

Τα στελέχη της παραγωγής του επιτυχημένου talent show εκτιμούν ότι οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν τις 17.000 χιλιάδες, κρίνοντας από τον ρυθμό με τον οποίο καταφθάνουν τα e-mail, ενώ το τρέιλερ του ΑΝΤ1 συνεχίζει να παίζει, καλώντας ακόμη περισσότερους φιλόδοξους τραγουδιστές έως το τέλος Οκτωβρίου.

Πάντως, η μεγάλη συμμετοχή και φέτος (πέρυσι είχαν ξεπεραστεί οι 15.000 αιτήσεις συμμετοχής) προβληματίζει, καθώς δεν μπορεί να πιστέψει κανείς ότι η Ελλάδα έχει τόσους καλλίφωνους και καλλίφωνες.

Προφανώς η τεράστια οικονομική κρίση ωθεί τους νέους να ψάξουν την τύχη τους στο παιχνίδι, αφού δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνουν, με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να τους ανοίξει τις πόρτες για μια καριέρα. Εντάξει, αρκετές από τις λεγόμενες «μεγάλες πίστες» δουλεύουν πλέον δύο μέρες την εβδομάδα, ενώ τα νυχτοκάματα δεν θυμίζουν σε τίποτα τις πλουσιοπάροχες αμοιβές του παρελθόντος, η λάμψη όμως και η δημοσιότητα είναι μεγάλο κίνητρο.

Πόσοι από αυτούς έχουν ελπίδες; Οι υπεύθυνοι ήδη έχουν ξεχωρίσει 2.000 άτομα που διαθέτουν κάποια από τα στοιχεία που ψάχνουν οι coach, αν και αυτοί που θα πάρουν το «πράσινο φως» για τις «τυφλές οντισιόν» δεν θα είναι περισσότεροι από τους 130.

Καμία αλλαγή δεν έχει προβλεφτεί να γίνει στην κριτική επιτροπή που παραμένει η ίδια, με τη Δέσποινα Βανδή, τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Αντώνη Ρέμο και τον Μιχάλη Κουϊνέλη να περιμένουν να νέα ταλέντα, ώστε να τα διεκδικήσουν στις ομάδες τους, ενώ την παρουσίαση θα έχει και φέτος ο Γιώργος Λιάγκας.

Το «The Voice 2» θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το νέο έτος, στις αρχές Ιανουαρίου.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook