Όλοι ήταν στον γάμο του Τανιμανίδη, εκτός τον πρώην κολλητό του… – Τι συνέβη;

όλοι-ήταν-στον-γάμο-του-τανιμανίδη-εκτ-734310

Στον «γάμο της χρονιάς», όπως αποκάλεσαν πολλοί τον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, ήταν καλεσμένο το μισό… Instagram. Εγχώριοι celebrities απ’ όλους τους χώρους και καλοί φίλοι του όμορφου ζευγαριού, έδωσαν το λαμπερό παρών στο μυστήριο, που έλαβε χώρα στη Σίφνο.

Ωστόσο, υπήρξαν και αρκετές απουσίες, ενώ δύο από αυτές σχολιάστηκαν έντονα. Η μία ήταν του Τούρκου παραγωγού του Survivor, συνεργάτη και καλού φίλου του Τανιμανίδη, Ατζούν Ιλίτζαλη και η άλλη ήταν εκείνη του Γιώργου Μαυρίδη. Η πρώτη, σίγουρα αποτέλεσε, έκπληξη. Η δεύτερη, πάλι, ήταν σχεδόν δεδομένη, καθώς οι δυο άλλοτε φίλοι εδώ και πολύ καιρό δεν έχουν τις ίδιες σχέσεις με το παρελθόν. Άλλοι, υποστηρίζουν, ότι δεν έχουν καν σχέσεις και ο γάμος του Τανιμανίδη έρχεται να τους επιβεβαιώσει

Γιατί ο Σάκης δεν κάλεσε στο γάμο του τον άλλοτε κολλητό του;

Μάλιστα, ο γαμπρός δεν κάλεσε καν στον γάμο του τον άλλοτε συμπαρουσιαστή του στο World Party και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Μαυρίδης στο Instagram. Ο παρουσιαστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, μία εντυπωσιακή υποβρύχια φωτογραφία του με τη σκυλίτσα του, τη Μόλυ. Ένας διαδικτυακός του φίλος έσπευσε να σχολιάσει, αναφορικά με τον γάμο «Καλά τόσα χρόνια συνεργάτες και συνδημιουργοί στο world party και δεν σε κάλεσε ούτε εσένα ούτε τα υπόλοιπα παιδιά στο γάμο…απαράδεκτο…άρα ούτε κάν τυπικές σχέσεις έχετε πλέον…».

Λίγη ώρα αργότερα, ο Μαυρίδης απάντησε στον follower του: «Να είναι καλά και ευτυχισμένος αυτό μετράει». Μπορεί να καταλάβει κανείς ότι κάτω από το post ξεκίνησε ένας μικρός χαμός με σχόλια, ενώ αρκετοί ήταν κι εκείνοι που έσπευσαν να υποστηρίξουν τον Τανιμανίδη. Μάλιστα, ένας χρήστης σχολίασε ότι παίζει ο Τανιμανίδης να κάλεσε τον Μαυρίδη κι εκείνος να μην πήγε. Και το σχόλιο αυτό δεν το άφησε αναπάντητο ο δεύτερος.

«Δεν με κάλεσε κάνεις και πουθενά, καλή συνέχεια φίλε», έγραψε, δίνοντας την πλέον ξεκάθαρη απάντηση ότι δεν έλαβε προσκλητήριο από τον άλλοτε στενό φίλο του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook