ΌΛΑ όσα δεν ξέρετε για τις συζύγους των πολιτικών μας αρχηγών! Photos

όλα-όσα-δεν-ξέρετε-για-τις-συζύγους-των-288921

Δε θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε με τις κυρίες πίσω από τους πολιτικούς αρχηγούς.

Επίσης, δε θα μπούμε στο τριπάκι να επαναλάβουμε το γνωστό και μη εξαιρετέο, πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα βρίσκεται μία πετυχημένη γυναίκα, γιατί έχουν πια αποδείξει, ότι τα καταφέρνουν εξίσου καλά και στην… πρώτη γραμμή! Ας πάμε λοιπόν να δούμε ποιες είναι οι γυναίκες αυτές.

Περιστέρα (Μπέτυ) Μπαζιάνα: H σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα και όπως συνηθίζουμε να λέμε, Πρώτη Κυρία, είναι μία νέα γυναίκα, η οποία αντίθετα με ό, τι θα περίμενε κανείς, δεν έχει σκοπό να υιοθετήσει τα κλισέ που συνήθως ακολουθούν τις γυναίκες των πολιτικών, μιας και αρνείται κατηγορηματικά να κάνει δημόσιες εμφανίσεις, και όποτε το κάνει είναι συνήθως απλή-δεν αγαπά το στυλιζαρισμένο στυλ-λιγομίλητη και διακριτική. Με τον Πρωθυπουργό είναι μαζί από την ηλικία των 17, όπου ήταν συμμαθητές στο πολυκλαδικό λύκειο των Αμπελοκήπων και έκτοτε είναι ζευγάρι. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών ενώ σήμερα είναι καθηγήτρια πληροφορικής. Με τον Αλέξη Τσίπρα, έχει αποκτήσει 2 γιους.

ImageHandler-70 a0639

Έλενα Τζούλη Καμμένου: Η σύζυγος του Προέδρου των ΑΝΕΛ και Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στη σημερινή ορκομωσία της νέας Κυβέρνησης, με την κομψότητα και τον αέρα της. Η κύρια Τζούλη Καμμένου, η οποία συνοδευόταν από την μικρή της κόρη, είναι δικηγόρος στο επάγγελμα, ενώ με το σύζυγό της γνωρίστηκε πριν 5 χρόνια, στο πλατό τηλεοπτικής εκπομπής, όπου ήταν και οι δύο καλεσμένοι, ενώ μαζί, εκτός από την κόρη τους Πολυτίμη, έχουν και αποκτήσει και ένα γιο. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πάνος Καμμένος έχει άλλους τρεις γιους από τον πρώτο του γάμο.

tzouli-660 fb49a

Αναστασία Κουτσούμπα: Η σύζυγος του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, είναι εξίσου δραστήρια, μιας και είναι χρόνια γνωστή στους κύκλους του κόμματος, ενώ έχει αρκετά έντονη δράση και στα κοινά της Λειβαδιάς, όπου και κατοικεί μόνιμα με το σύζυγο και την κόρη τους. Είναι μαθηματικός στην μέση εκπαίδευση αλλά και μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Βοιωτίας.

0019 ZEYG KOYTSOYMPA 03102014-1024x679 a520c

Νίκη Θεοδωράκη: Η σύζυγος του ιδρυτή και Προέδρου του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, είναι ιδιαιτέρως χαμηλών τόνων, αν και πλέον όλο και πιο δύσκολα καταφέρνει να «ξεγλιστράει» από τους παπαράτσι. Είναι πρώην εφοριακός και υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών, ενώ πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της λατρεύουν την πεζοπορία και όποτε οι υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν δε χάνουν ευκαιρία να επιδίδονται στο αγαπημένο τους χόμπι.

teo-suzugos 9932a

Νατάσα Μεντεσίδου-Λεβέντη: Η επί 35 χρόνια σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη, του Προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, είναι όπως την αποκαλεί και ο ίδιος, η κολώνα του σπιτιού του. Μαζί έχουν αποκτήσει 2 γιους, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές, που ο σύζυγός της έχει συγκινηθεί μιλώντας γι’ αυτή.

leventsd8 012b8

Πηγή: queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook