Όλα όσα δεν έδειξαν οι κάμερες στον ημιτελικό του Survivor | Video+photos

όλα-όσα-δεν-έδειξαν-οι-κάμερες-στον-ημι-556721

Πανζουρλισμός για τους τρεις φιναλίστ, πήραν το μερίδιο της δόξας τους και οι υπόλοιποι παίκτες

Η υποδοχή που επεφύλαξε το κοινό στον Ντάνο δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κάποιος για ένα τηλεοπτικό πρόσωπο. Πιο πολύ νόμιζες ότι μπήκε κάποιος ροκ σταρ στην σκηνή και λιγότερο ένας φιναλίστ σε ριάλιτι επιβίωσης. Μόλις ο γεροδεμένος Σκιαθίτης ξεπρόβαλε από τα παρασκήνια τα κινητά σηκώθηκαν ψηλά ανά εκατοντάδες, τα κοριτσίστικα ουρλιαχτά ακούγονταν ως την λεωφόρο Βεΐκου και η ιαχή «Ντάνος» κάλυψε τα πάντα.

Ο ίδιος σαστισμένος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε. Ξυπόλητος με τα φθαρμένα ρούχα και τα ατίθασα μαλλιά κοίταζε γύρω του και προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει τι είναι αυτό που γίνεται. Μερικές κλέφτες ματιές στην μητέρα του και στον αδελφό του και μετά έστρεφε ξανά το κεφάλι δεξιά και αριστερά παρακολουθώντας τον κόσμο να τον ικετεύει να δεχτεί να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ο Ντάνος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς. Το κοινό παραληρούσε σε κάθε του κίνηση και ο ίδιος πλέον όταν το κατάλαβε για τα καλά άρχισε να το διαχειρίζεται.

Σε κάθε διαφημιστικό διάλειμμα, μόλις έσβηναν τα φώτα και οι κάμερες το πλήθος ορμούσε στη σκηνή. Από τα μεγάφωνα οι υπεύθυνοι της παραγωγής παρακαλούσαν να αποχωρήσει το πλήθος προκειμένου να μην γίνει ατύχημα και γκρεμιστεί το σκηνικό. Μάταια. Ο κόσμος αδιαφορούσε και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να προσεγγίσει τον Αγγελόπουλο ο οποίος δεν αρνήθηκε σε κανέναν να φωτογραφηθεί.

Θερμή ήταν και η υποδοχή στον Κωνσταντίνο Βασσάλο, αρκετά έντονη στον Μάριο Πρίαμο. Οι τρεις πρωταγωνιστές του ημιτελικού χόρτασαν χειροκρότημα, φλας και αποθέωση. Δύο από αυτούς και κάτι πολύ παραπάνω, ένα εισιτήριο για τον σημερινό τελικό όπου αναμένεται να γίνει και πάλι χαμός.

  • Ο,τι προλάβουμε…

Ο κόσμος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται από νωρίς στο άλσος Βεΐκου. Κάτι που γνώριζαν και αρκετοί παίκτες οι οποίοι έπιασαν άμεσα εργολαβία με τις selfies. Στον εξωτερικό χώρο είχαν συγκεντρωθεί τα τηλεοπτικά συνεργεία, καθώς μέσα δεν επετράπη η είσοδος σε κανέναν, και κοντά σε αυτά ο Πάνος Αργιαννίδης, ο Ορέστης Τσανγκ, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, οι αδελφές Αϊνατζόγλου και ο Κώστας Κοκκινάκης πόζαραν με τους θαυμαστές τους. Μέχρι να εμφανιστούν οι τρεις φιναλίστ το πεδίο τους ανήκε. Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί κατά εκατοντάδες ακόμη κι αν ήξερε ότι δεν θα μπει στο θέατρο. Ηθελε μόνο να συναντήσει τους παίκτες.

Μόλις όμως ήλθε η τριάδα όλα τέλειωσαν για τους υπολοίπους. Χλιαρή ήταν η υποδοχή για τους περισσότερους πλην ελαχίστων εξαιρέσεων: του Μπο και του Σπαλιάρα κυρίως.

Οι γονείς διακριτικοί στις εξέδρες με τον μπαμπά του παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη, Στέφανο, να κλέβει την παράσταση και να φωτογραφίζεται με όλους. Σε όλα τα διαλείμματα πήγαινε κοντά στον γιο του και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευδαν να τον χαιρετήσουν.

Σε ό,τι αφορά την συνολική εικόνα του ημιτελικού, υπήρχε μεγάλο πρόβλημα στην οργάνωση για την οποία υπεύθυνη ήταν η εταιρεία παραγωγής ενώ κουραστική ήταν η συνεχής προτροπή των ανιματέρ να μετατραπεί ο κόσμος σε κοινό χειροκροτητών.

Ο χώρος αποδείχθηκε μικρός και όχι τόσο κατάλληλος για μία τέτοια διοργάνωση ενώ η είσοδος έγινε με πολλά προβλήματα.

Αν και οι πληροφορίες έλεγαν πως ο τούρκος μιντιάρχης Ατζούν Ιλιτζαλί θα έκανε την εμφάνισή του, τελικά κάτι τέτοιο δε συνέβη και προτίμησε να δώσει το παρών στον αποψινό τελικό, ο οποίος ίσως έχει και κάποιες εκπλήξεις.

Το σίγουρο είναι πως αναμένεται να σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχής στην διαδικασία της ψηφοφορίας αλλά και της τηλεθέασης. Σε μερικές ώρες το δεύτερο και τελευταίο επεισόδιο των live στο αμφιθέατρο του Γαλατσίου θα ξεκινήσει. Και σε μερικές ώρες ο νικητής του παιχνιδιού που ανέτρεψε τα τηλεοπτικά δεδομένα θα ανέβει στον θρόνο του…

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook