Όλα έτοιμα για την παγκόσμια παρουσίαση της Porsche Cayenne, που θα γίνει στην Κρήτη

όλα-έτοιμα-για-την-παγκόσμια-παρουσία-601873

Τα νέα πολυτελή αυτοκίνητα έφτασαν στο νησί και φιγουράρουν σε περίοπτο σημείο κρητικού θέρετρου

Παρκαρισμένες στο πολυτελές ξενοδοχείο Daios Cove, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, δεσπόζουν οι νέες Porsche Cayenne!

Εν αναμονή της πρώτης παγκόσμιας παρουσίασης του πολυτελούς οχήματος , τα αυτοκίνητα φιγουράρουν παρκαρισμένα …σε υδάτινη στέγη!Το αμάξι συνώνυμο της πολυτέλειας ,του οποίου η τιμή κυμαίνεται …αστρονομικά ποσά, δεσπόζει ως στολίδι στον εξωτερικό χώρο του θέρετρου. Στο χώρο του πάρκινγκ ωστόσο βρίσκονται ακόμα περίπου… 20 οχήματα!

Για την παρουσίαση της νέας Porsche Cayenne επιλέχθηκε η Κρήτη και έτσι στο νησί βρίσκονται ειδικοί δημοσιογράφοι για να καλύψουν το σημαντικό γεγονός στο χώρο των τεσσάρων τροχών.

Η γερμανική φίρμα δε διαλέγει για πρώτη φορά την Ελλάδα για την παρουσίαση μοντέλου της καθώς η παρουσίαση της περασμένης γενιάς του μοντέλου έγινε στη Χαλκιδική.

Η Cayenne 3ης γενιάς έρχεται με μακρύτερο αμάξωμα 4.918 χλστ. (+63 χλστ.), αλλά και χαμηλότερο συνολικό ύψος (-9 χλστ.).

Η σχεδίασή της δείχνει σαν μια εξέλιξη αυτής της τωρινής, έχοντας ένα πιο δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα, αλλά και νέα πίσω φώτα που θυμίζουν αυτά της Panamera Sport Turismo.

Το εσωτερικό προβάλει έντονα τον πολυτελή και hi-tech χαρακτήρα του αυτοκινήτου, εκεί όπου ξεχωρίζει η πολύ μεγάλη, 12,3 ιντσών οθόνη αφής για το σύστημα πολυμέσων, οι νέες οθόνες στον πίνακα οργάνων και το πάνελ με ψηφιακές ενδείξεις γύρω από τον επιλογέα ταχυτήτων.

Οι χώροι αναμένονται και πάλι γενναιόδωροι, ενώ το πορτ-μπαγκάζ έχει αυξηθεί κατά 100 λίτρα σε σχέση με πριν, αγγίζοντας πλέον τα 770 λίτρα χωρητικότητας.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook