Ψινάκης: Να ρίξουμε τις αγ@μητες της Αρχαιολογίας στον Σπαλιάρα να… ξεμπουκώσει!

ψινάκης-να-ρίξουμε-τις-αγμητες-της-αρχ-280424
ӕ́ՋɁ ̅ ԇ͠ԑCϕĉӔщ`ʁɠ͕͠ՐϕуϠԏՑɓ̏ՠ̅ԁ PϠԇ͠Б׈œɍǠԇӠϑʙ̏Ӊ`KʉӔǠБٔϘKԇ ĉϑÁ͙Ӆ Ϡć̏Ӡ́сș͏ӭ(׈Ų ‘Dթ--Ϡć́їϓ NjɁӠ؉́ʇӠБɍ ԇ͠ōQ· ԇӠ Ŋć˙ӇӠԇ͠‘BŕӅ ̅ ԏ MٔőϠЁсӇ̏ ԏՠć̏ՠĉϔɠϐٲ MEօх Ǡʁˋɔŗ͇ӨʁɠБɍ ϑʉӔʼn Րϕуϓ0 ʼnׅ ąӌŕԅɠ́ ÉͅɠБœ…ɑ`ԏՠć̏ՠ́сș͏ӭ--ӔǍ Ŋć˙Ӈ ЁхՑňNJM Ǡ͔ϑ`̐JσɁ͍Ǭ ϠӉˇӠʉʉˉS ǠKŎMđϓ ˕ʏՑņϓ ̅ ԇ͠ƙǠˁӊQǠʁɠЅщօхɁїǓ ʅ͔щʇӠ́ʅď͉S ԆɔƉʙӔS-ӔǠ֙ԏ ֙ԏ בǓԏӠ̐ύǓ-EUROKINISSI

Με τον δικό του, χαρακτηριστικό, τρόπο σχολίασε ο Ηλίας Ψινάκης για μια ακόμη φορά καυστικά την άρνηση αρχαιολόγων του ΚΑΣ (Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου) να δοθεί η χθεσινή συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη στον Τύμβο Μαραθώνα.

Παίρνοντας το μικρόφωνο πριν την συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες στον Μαραθώνα, ο δήμαρχος της πόλης είπε εξοργισμένος: «Αυτό που πουλάει η Ελλάδα είναι ο τουρισμός από όλα αυτά που μας έχουν αφήσει οι πρόγονοί μας. Εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα για αυτό κι είμαστε σε αυτό το χάλι. Ευτυχώς ο Μαραθώνας έχει πάρα πολλά αρχαία με σήμα κατατεθέν τον Τύμβο, που ήταν να κάνουμε αυτή τη συναυλία. Δυστυχώς αυτό δε μας επέτρεψε να το κάνουμε το ΚΑΣ, το συμβούλιο των αρχαιολόγων».

Διευκρίνισε βέβαια ότι «εκεί δεν είναι όλοι τους άχρηστοι. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι πολύ σπουδαίοι και με μόρφωση και με αξία» αλλά επετέθη με δριμύτητα κατά των υπολοίπων: «Το πρόβλημα είναι μερικοί κομπλεξικοί μαζί με τις διάνοιες και μερικές αγ… που εμποδίζουν πάρα πολύ την ανάπτυξη της Ελλάδος γενικότερα». Και είπε το αμίμητο: «Γι’ αυτές που είπαμε, θα τους πετάξουμε τον Σπαλιάρα να τις ξεμπουκώσει να ηρεμήσουμε!».

Ο Ηλίας Ψινάκης ευχαρίστησε πάντως τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «γιατί δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Μαραθώνα και δεύτερον για την επιλογή του να κάνει υπουργό τουρισμού την Άλκηστη Πρωτοψαλτη».

Οπως είπε «αυτό το κορίτσι εδώ και πολλά χρόνια κι από μόνη της πήγαινε στο εξωτερικό κι έδωσε αυτήν ακριβώς τη συναυλία που δίνει σήμερα και το κάνει πρώτη φορά στην Ελλάδα για εμάς στον Μαραθώνα. Την ευχαριστώ προσωπικά. Χθες ορκίστηκε υπουργός και παρόλο που έχει τόσες ευθύνες δε μας κρέμασε».

Απένειμε μάλιστα στην υπουργό Τουρισμού το μετάλλιο της λεγεώνας του Μαραθώνα, το οποίο έχει επίσης δώσει στον Tom Hanks και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook