Ψινάκης και Κουρουμπλής έφαγαν μαζί | Τι συζήτησαν | Photos

ψινάκης-και-κουρουμπλής-έφαγαν-μαζί-τ-356107

Μαζί σε ταβέρνα στο Μαραθώνα έφαγαν ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο δήμαρχος της περιοχής Ηλίας Ψινάκης.

pinakis-tweet

Το γεγονός έκανε γνωστό ο εκκεντρικός μάνατζερ και δήμαρχος με μια φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Οπως εξήγησε στη λεζάντα ο υπουργός Εσωτερικών βρέθηκε στο Μαραθώνα μαζί με συνεργάτες του για φαγητό αλλά και για να συζητήσουν την «Αμφυκτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων της Μακεδονίας και Θράκης στις 20 Μαΐου στην Θεσσαλονική».

Μάλιστα, ο Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε ότι εκμυστηρεύτηκε στον κ. Κουρουμπλή την σκέψη του να πάει με αερόστατο από τον Τύμβο στον Λευκό Πύργο. Κοινοποίησε, μάλιστα, και την απάντηση του υπουργού: «Αντί να φάω μπούφλα την γούσταρε την ιδέα και μου είπε: Να πας να πας Ηλία μου αλλά εγώ θα έρθω με το αεροπλάνο».

Πηγή: Ψινάκης-Κουρουμπλής για φαγητό στο Μαραθώνα -Γιατί ο δήμαρχος πίστευε ότι θα φάει μπούφλα [εικόνα] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/261290/psinakis-koyroymplis-gia-fagito-sto-marathona-giati-o-dimarhos-pisteye-oti-tha-faei#ixzz45R7olXaf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook