Ψαριανός: Θα συμμετάσχω στο συνέδριο του Ποταμιού

ψαριανός-θα-συμμετάσχω-στο-συνέδριο-τ-152297

psarianosΌτι δεν θα παραστεί στο συνέδριο της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ που θα διεξαχθεί το Σάββατο, αλλά πως θα δώσει το «παρών» στο συνέδριο του Ποταμιού, δήλωσε την Πέμπτη ο  βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός.

Σε δηλώσεις του στο Βήμα Fm, ο κ. Ψαριανός, ο οποίος είναι ένα βήμα πριν την έξοδο από τη ΔΗΜΑΡ, είπε ότι στο δρόμο εκτός της ΔΗΜΑΡ δεν θα είναι μόνος, αλλά -όπως τόνισε- θα τον ακολουθήσουν πολλοί περισσότεροι

Παράλληλα, άσκησε κριτική στην ηγεσία της ΔΗΜΑΡ λέγοντας ότι από τη διακηρυγμένη θέση της να μη συζητά για την κεντροαριστερά παρά μόνο να καλεί κάποιους στο «σαλόνι» της, τώρα μιλά με όλους, «αλλά με την προϋπόθεση ότι μετά θα πάμε όλοι μαζί στο ΣΥΡΙΖΑ».

«Λυπάμαι για τους φίλους μου που ανήκουν στην ανανεωτική αριστερά και εγκλωβίζονται σε μια στρατηγική επιστροφής, σε ένα πράγμα που είναι χειρότερο από αυτό από το οποίο φύγαμε», τόνισε.

Πάντως, μεταξύ άλλων, είπε ότι ο Φώτης Κουβέλης θα είναι ο καλύτερος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφέροντας μάλιστα πως αν προταθεί ως υποψήφιος, θα τον ψηφίσει.

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook