Ψήφο εμπιστοσύνης ζητά απ’ τους Χανιώτες ο Άρης Παπαδογιάννης | Όλα το ονόματα ΕΔΩ

ψήφο-εμπιστοσύνης-ζητά-απ-τους-χανιώ-138431

papadogiannis5Τους… 105 πρώτους υποψηφίους του συνδυασμού του, παρουσίασε συμβολικά σήμερα ο επικεφαλής της παράταξη «100/5 – Ενωμένοι Χανιώτες» κ. Άρης Παπαδογιάννης, σε ανοικτή εκδήλωση στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.

papadogiannis4«Δεν ζητούμε ψήφο διαμαρτυρίας αλλά ψήφο εμπιστοσύνης!», είπε, παρουσιάζοντας το σχέδιο και το όραμα της πρωτοβουλίας, την οποία χαρακτήρισε «υπερκομματική».

Παρόντες  οι βουλευτές της ΝΔ κ. Μανούσος Βολουδάκης και κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης.

voloudakis virvidakis papadogiannisΑπευθυνόμενος στους πολίτες και τους υποψήφιους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά την αίθουσα του Επιμελητηρίου, είπε: «Δέσμευσή μου είναι ότι θα τιμήσω και εσάς και τον τόπο μας» και στην συνέχεια παρουσίασε το πρόγραμμά του, που όπως είπε είναι «αφιερωμένο στην δημιουργία και στην ανάπτυξη».

«Γιατί κάποιοι μπορούμε να ονειρευόμαστε τα Χανιά που μας αξίζουν», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Δήμαρχος, παρουσίασε έναν-έναν με αλφαβητική σειρά τους πρώτους 105 υποψηφίους, αφού πρώτα τόνισε:

«Η πρωτοβουλία μας πλαισιώνεται από εκλεκτούς συναδέλφους που δούλεψαν και πάλεψαν στην τοπική αυτοδιοίκηση, από επιστήμονες που επιθυμούν να συνεισφέρουν με τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, νέους ανθρώπους που προβληματίζονται, οραματίζονται και αγωνίζονται για τα όνειρά τους, ενεργούς πολίτες που προσφέρουν στον τόπο τους μέσα από συλλόγους και σωματεία και που θέλουν να παρέμβουν εθελοντικά για να αλλάξουν το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους.»

Δείτε ΕΔΩ τους υποψηφίους.

zarpa.gr

 

One thought on “Ψήφο εμπιστοσύνης ζητά απ’ τους Χανιώτες ο Άρης Παπαδογιάννης | Όλα το ονόματα ΕΔΩ

  1. Ζαρπππππππππ , τι να ψηφίσω? Νέα δημοκρατία? ΠΑΣΟΚ? ανεξάρτητους έλληνες και ελληνίδες?? Δημόσιου υπάλληλος? εκπροσώπους ομάδων? Συνταξιούχους ? μας τα έχετε κάνει παπάκια , άλλοι στο facebook όλη μέρα και όλη νύχτα ποσταρουν τις φάτσες τους για ψηφουλάκια και δεν λένε και τίποτα , ρε μάγκες θα πείτε καμιά ιδέα , καμία πρόταση η να σας ψηφίσω γιατι μας έχετε ζαλίσει των έρωτα? Το γελοίο είναι ότι κάποιοι κατεβαίνουν παρέα με μνημονιακούς και ποστάρουν αντιμνημονιακά …… Αντε κουράσατε αμα δεν το έχετε καταλάβει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook