Ψάχνουν τον γιο της 60χρονης για το άγριο έγκλημα

ψάχνουν-τον-γιο-της-60χρονης-για-το-άγρι-227947

elikoptero-el.as_Με ελικόπτερο και χερσαίες δυνάμεις, στις οποίες συμμετέχουν αστυνομικοί και πυροσβέστες, αναζητούνται ίχνη του 24χρονου, του τελευταίου ανθρώπου, που είχε επαφή με την μητέρα του, η οποία την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε σφαγιασμένη με 33 μαχαιριές, δες εδώ,  στην αποθήκη της μεζονέτας στη Βούλα.

Οι έρευνες εξελίσσονται σε μία ακτίνα 10 χιλιομέτρων από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας στη Νεμέα, με τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής να εκφράζουν φόβους ότι ο νεαρός προέβη στο απονενοημένο διάβημα.

astynomia_vradyΗ 60χρονη εκπαιδευτικός, εντοπίστηκε νεκρή από τον επίσης εκπαιδευτικό και ιδιοκτήτη φροντιστηρίων, σύζυγό της, στις 16:00 το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα σε αποθήκη του ισογείου του σπιτιού στην οδό Ρόδου στη Βούλα. Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε 33 μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, εντόπισε και ίχνη εγκαυμάτων, δείγμα ότι ο δράστης επιχείρησε να κάψει τη σορό της, ενώ ο βίαιος θάνατός της προσδιορίστηκε χρονικά, κοντά στον εντοπισμό της.

  • Γείτονες είδαν τον 24χρονο να βγαίνει από το σπίτι μετά το έγκλημα

Το άγριο έγκλημα είχε συμβεί σε άλλο χώρο της μεζονέτας με τον δράστη να μεταφέρει τη σορό στην αποθήκη του σπιτιού, το οποίο δεν έφερε ίχνη παραβίασης ή έρευνας στο εσωτερικό του. Λίγο πριν από τον εντοπισμό της, γείτονες της άτυχης γυναίκας, είχαν δει τον 24χρονο γιο της να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο της οικογένειας και να φεύγει αναπτύσσοντας ταχύτητας.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε το βράδυ της ίδιας μέρας σε απομακρυσμένη περιοχή της Νεμέας, όπου εστιάζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο νεαρός, σύμφωνα με μαρτυρίες του περιβάλλοντος της οικογένειας, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπισή τους.

Οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αναμένουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για τον τυχόν εντοπισμό γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων, που ταυτοποιούν τον δράστη του άγριου εγκλήματος.

Πηγή: thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook