Ψάχνεις δουλειά; Η Nutella ζητά δοκιμαστή!

ψάχνεις-δουλειά-η-nutella-ζητά-δοκιμαστή-721485

Η εταιρία που παράγει τη Nutella ψάχνει δοκιμαστές για να λένε τη γνώμη τους για τις νέες δημιουργίες της στα κεντρικά γραφεία στην Ιταλία. Εδώ δίπλα δηλαδή!

Πιο συγκεκριμένα, η Ferrero, ο κολοσσός πίσω από τη Νutella, αναζητά, σύμφωνα με την αγγελία, άτομα που θέλουν να μάθουν «πώς να γεύονται κακάο, σκόνη φουντουκιού και άλλα μισοτελειωμένα γλυκά προϊόντα», όπως εκείνα που χρησιμοποιούνται στα διάσημα Nutella, Ferrero Rocher και Kinder Bueno. 

Οι τυχεροί που θα καλύψουν τις 60 διαθέσιμες θέσεις εργασίας, θα πιάσουν δουλειά το Σεπτέμβριο, όπου και θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στη γεύση. Εκεί «θα εκπαιδεύσουν την αίσθηση της οσμής και της γεύσης και θα βελτιώσουν την ικανότητα να εκφράζουν με λόγια τι αντιλαμβάνονται με τη γεύση τους», γράφει η αγγελία. Και όλα αυτά φυσικά επί πληρωμή!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι καλύτεροι δοκιμαστές, στο τέλος των τριών μηνών, όπου διαρκεί το πρόγραμμα, θα προσληφθούν μόνιμα για εργασία 4 ώρες τη βδομάδα στα κεντρικά γραφεία της Ferrero στην Ιταλία. Αυτό θα πει να ζεις la dolce vita! olivemagazine.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook