Ψάχνεις για μόνιμη δουλειά; | Η Μικρή πόλη στη Νέα Ζηλανδία έχει τη λύση!

ψάχνεις-για-μόνιμη-δουλειά-η-μικρή-πό-389322

Η πόλη Kaitangata στο Νότιο Νησί της Νέας Ζηλανδίας έχει πληθυσμό 800 κατοίκους, αλλά διαθέτει 1.000 επιπλέον θέσεις εργασίας – Τι προσφέρει σε όποιον πάει να ζήσει εκεί

Στην εποχή της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας υπάρχει μια μικρή πόλη στην Νέα Ζηλανδία που ανθεί οικονομικά και ζητά ανθρώπους να εγκατασταθούν εκεί και να δουλέψουν. Πρόκειται για την πόλη Kaitangata με πληθυσμό 800 κατοίκους, που βρίσκεται στο Νότιο Νησί της χώρας.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος της ευρύτερης περιοχής Clutha στην οποία ανήκει η πόλη, όλοι οι κάτοικοι εργάζονται στο εργοστάσιο παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων και σε ένα ακόμα εργοστάσιο παραγωγής κατεψυγμένων προϊόντων και υπάρχουν μόνο δύο νέοι άνεργοι ενώ 1.000 θέσεις εργασίας είναι κενές.

Ο δήμαρχος Bryan Cadogan υποστήριξε ότι συχνά η πόλη μισθώνει λεωφορεία για να μεταφέρει εργαζόμενους από την γειτονική περιοχή που απέχει μία ώρα και κάλεσε όσους ενδιαφέρονται, κυρίως πολίτες από μεγάλες πόλεις της χώρας να μετακομίσουν στην Kaitangata.

Με αγγελία που δημοσίευσε η μικρή αγροτική πόλη καλεί τους ενδιαφερόμενους να ταξιδέψουν εκεί και στην τιμή των 160.000 ευρώ θα τους δοθεί κατοικία και γη καθώς και εργασία.

Ο Evan Dick, ιδιοκτήτης φάρμας, δήλωσε ότι ψάχνει απελπισμένα προσωπικό και ο ίδιος προσφέρει σπίτι, γη και εργασία σε όποιον πάει στην πόλη.

«Η στεγαστική κρίση στη Νέα Ζηλανδία έχει κάνει ανέφικτο όνειρο την απόκτηση κατοικίας, εδώ αυτό το όνειρο εξακολουθεί να είναι πραγματικότητα», δήλωσε ο Dick και πρόσθεσε ότι στην μικρή πόλη οι κάτοικοι δεν κλειδώνουν τις πόρτες και τα παιδιά παίζουν ελεύθερα στους δρόμους.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook