Χώρισε τον άντρα της επειδή «έπαιξε» το γιο τους στον… τζόγο!

χώρισε-τον-άντρα-της-επειδή-έπαιξε-τ-669981

Διαζύγιο ζήτησε μία γυναίκα στην Ινδία καθώς ο σύζυγός της έπαιξε στον τζόγο μέχρι και το γιο τους.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Νέο Δελχί. Μάλιστα, όπως αναφέρουν ινδικά μέσα ενημέρωσης, στην αρχή, ο σύζυγος τζόγαρε όλη την οικογένεια, όμως το χρέος μειώθηκε σε… ένα παιδί, μετά τις διαμαρτυρίες της συζύγου.

Η υπόθεση, αναφέρουν οι Times της Ινδίας, ξεκίνησε το 2015. Όμως, είδε το φως της δημοσιότητας μόλις αυτήν την εβδομάδα, καθώς η αστυνομία αποφάσισε να διερευνήσει το περιστατικό.

Ο σύζυγος λέγεται Μοσίν και είναι γνωστός στους κύκλους των τζογαδόρων για τον εθισμό του, ενώ «κερδισμένος» είναι ο Ιμράν.

Σύμφωνα με τις τοπικές αναφορές, ο Μοσίν έπαιξε τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του και έχασε, ενώ ο Ιμράν πήγε στο σπίτι του για να … μαζέψει τα κέρδη του. Μόλις ενημερώθηκε η σύζυγος του Ιμράν, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, διαμαρτυρήθηκε έντονα και κάλεσε έναν δημοτικό σύμβουλο να λύσει την υπόθεση.

Ο δημοτικός σύμβουλος «μείωσε» το χρέος σε ένα παιδί, επιτρέποντας στη σύζυγο και το άλλο παιδί να παραμείνουν σπίτι τους.

Τότε, η γυναίκα, που παντρεύτηκε τον Μοσίν το 2012, ζήτησε διαζύγιο, ενώ αργότερα ξαναπαντρεύτηκε έναν νεώτερο άνδρα από διαφορετική περιοχή στο Νέο Δελχί.

Επίσης, ήθελε να υποβάλλει καταγγελία για το περιστατικό. Όμως, για δύο ολόκληρα χρόνια, οι αστυνομικές αρχές αρνούνταν να αναλάβουν την υπόθεση. Το αίτημά της έγινε δεκτό από περιφερειακό δικαστήριο την περασμένη Δευτέρα, όταν ένας δικαστής ζήτησε από τις αρχές να εξετάσουν την υπόθεση.

Πλέον, οι ανακριτές αναζητούν τον κατηγορούμενο, ο οποίος όμως αγνοείται, καθώς έχει εγκαταλείψει το σπίτι του.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook