Χωρίς τον Τραμπ έφτασε η Μελάνια στο Καπιτώλιο

χωρίς-τον-τραμπ-έφτασε-η-μελάνια-στο-κα-644889

Λένε ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Παρά τις διαψεύσεις, φαίνεται πως οι αποκαλύψεις για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Τραμπ έχουν προκαλέσει την οργή της Μελάνια Τραμπ η οποία είχε να εμφανιστεί μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ από την Πρωτοχρονιά.

Η Πρώτη Κυρία εμφανίστηκε στην ομιλία του συζύγου της για την Κατάσταστη του Εθνους έφτασε όμως με διαφορετικά αυτοκίνητα στο Καπιτώλιο πυροδοτώντας εκ νέου τις φήμες για σύννεφα στον γάμο τους. Η Μελάνια, με ένα λευκό κοστούμι Dior έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση εισπράττοντας το χειροκρότημα. Κάθησε ανάμεσα σε έναν αξιωματικό της αστυνομίας από το Νέο Μεξικό και τον 12χρονο Πρέστον Σαρπ που ήταν στα τιμώμενα πρόσωπα. Ο αστυνομκός έχει υιοθετήσει το παιδί μιας μητέρας που είναι χρήστης ναρκωτικών ενώ ο 12χρονος ήταν ο επικεφαλής μιας εκστρατείας για τους πεσόντες στρατιώτες.

Αρκετές ημέρες μετά τις αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές τον Ντόναλντ Τραμπ και πορνοστάρ, η Μελάνια Τραμπ απάντησε στα δημοσιεύματα. Σύμφωνα με την εκπρόσωπό της, Στέφανι Γκρίσαμ, επέκρινε με σφοδρότητα μέσω Twitter τη «λίστα με τις βρώμικες και παντελώς ανυπόστατες αναφορές» για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ ακόμη τόνισε πως η Μελάνια Τραμπ έχει επικεντρωθεί στην οικογένειά της και στον ρόλο της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Μάλιστα, έκανε λόγο για «ψεύτικες πληροφορίες». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μελάνια Τραμπ ακύρωσε το ταξίδι της στο Νταβός της Ελβετίας στο πλευρό του Τραμπ προκειμένου να μείνει σε απόσταση από τον σύζυγό της μετά τις φήμες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη σχέση του με την πορνοστάρ.

Πάντως στην ομιλία του Τραμπ παραβρέθηκαν όλα τα μέλη της οικογένειας και βέβαια η Πρώτη Κόρη, Ιβάνκα.

Πηγή: thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook