Χωρίς τέλος το δράμα των τριών κοριτσιών που βρέθηκαν στην Πάτρα

χωρίς-τέλος-το-δράμα-των-τριών-κοριτσι-486962

Το δράμα των τριών ανήλικων κοριτσιών, που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στην Πάτρα, φαίνεται πως δεν έχει τέλος, καθώς το σενάριο να αποδοθούν στον πατέρα τους φαίνεται πως απομακρύνεται, ενώ η γραφειοκρατία εμποδίζει ακόμη και την εκδοχή της «υιοθεσίας» τους.

Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, που επικαλείται το thebest.gr η γέννηση των παιδιών δεν έχει δηλωθεί στο ληξιαρχείο και το δημοτολόγιο, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει πρώτα να γίνει η ονοματοδοσία τους και να προσδιοριστεί η ηλικίας τους, προκειμένου στη συνέχεια να κινηθούν οι διαδικασίες, ώστε να βρουν φιλοξενία σε κάποιο ίδρυμα.

Οι ίδιοι κύκλοι εκτιμούν ότι το σενάριο να αποδοθούν τα παιδιά στον πατέρα τους δεν έχει πολλές πιθανότητες να πραγματοποιηθεί, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA στην οποία έχουν υποβληθεί τα παιδιά προκειμένου να διαπιστωθεί εάν όντως είναι ο βιολογικός τους πατέρας. Ήδη η μητέρα των κοριτσιών έχει δηλώσει πως δεν επιθυμεί την επιμέλειά τους.

Η υπόθεση προκάλεσε την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, Παναγιώτη Μεϊδάνη, ο οποίος ζητεί να ληφθεί μέριμνα για τα παιδιά.

Πηγή: ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook