Χωρίς νερό περιοχές των Χανίων | Πολλά προβλήματα στην υδροδότηση, τι λέει η ΔΕΥΑΧ

χωρίς-νερό-περιοχές-των-χανίων-πολλά-π-713654

Σημαντικά προβλήματα στην υδροδότηση περιοχών των Χανίων εντοπίζονται από το βράδυ της Δευτέρας, με εκατοντάδες πολίτες να μένουν χωρίς νερό για πάνω από 12 ώρες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ΔΕΥΑΧ, προβλήματα στην ύδρευση αντιμετωπίζουν οι περιοχές των πρώην Δήμων Θερίσου και Νέας Κυδωνίας και συγκεκριμένα η περιοχή του Βαμβακόπουλου, τα Περιβόλια, τα Νεροκούρου, το Δαράτσο ενώ από σήμερα διακοπές στην υδροδότηση θα εντοπιστούν στις περιοχές της Νέας Χώρας και των Αγίων Αποστόλων.

Οι μαζικές διακοπές στο νερό, οφείλονται σε μια σειρά προβλήματα που εκδηλώνονται σαν ντόμινο, με αποτέλεσμα κάτοικοι και επισκέπτες να μένουν χωρίς νερό Ιούλη μήνα και μάλιστα χωρίς καμία προειδοποίηση ή ενημέρωση από κανένα αρμόδιο.

Το zarpanews.gr ωστόσο επικοινώνησε με την ΔΕΥΑΧ, που εξήγησε ότι οι διακοπές οφείλονται αφενός σε βλάβες σε κεντρικούς αγωγούς, μεταξύ των οποίων και αγωγός του ΟΑΚ εδώ και αρκετές μέρες όπως είχε δημοσιεύσει ξανά το zarpanews.gr, αλλά και συνεχείς διακοπές στην ηλεκτροδότηση διάφορων αντλιοστασίων.

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΧ διαβεβαίωσε ότι τα προβλήματα θα αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατόν, κάποια ενδεχομένως και εντός της ημέρας, ενώ δεν συντρέχει σοβαρός λόγος ανησυχίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το προηγούμενο διάστημα τα προβλήματα στην ύδρευση σε όλον τον Δήμο Χανίων είναι συνεχή και οι πολίτες μένουν στην τύχη τους χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς καμία ενημέρωση.

*Σχόλιο συντάκτη:

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι η κωλυσιεργία σε ορισμένες περιπτώσεις των υπηρεσιών, η έλλειψη συνεννόησης μεταξύ των εμπλεκόμενων και η χαρακτηριστική αδιαφορία που επιδεικνύουν κάποιοι, θα πρέπει να τους φέρει προ των ευθυνών τους, αν συλλογιστούμε ότι εργαζόμενοι και οικογένειες μένουν χωρίς νερό, αδικαιολόγητα, απροειδοποίητα και μάλιστα μέσα σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ως πότε;

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook