Χωρίς κάγκελα και παρουσία Βαρουφάκη και Θεοδωράκη, η παρέλαση στα Χανιά | Photos

χωρίς-κάγκελα-και-παρουσία-βαρουφάκη-229166

???????????????????????????????Χωρίς κάγκελα και παρουσία του Υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη που εκπροσώπησε την κυβέρνηση και του επικεφαλής του Ποταμιού, και Βουλευτή Χανίων Σταύρου Θεοδωράκη, κορυφώθηκαν στα Χανιά με την καθιερωμένη παρέλαση οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

???????????????????????????????Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιελάμβανε την Δοξολογία στην Ιερά Μητρόπολη στην οποία παρέστησαν ο Υπουργός Οικονομικών, με την σύζυγό του Δανάη και τους βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Βάλια Βαγιωνάκη και Παύλο Πολάκη αλλά και τον επικεφαλής του “Ποταμιού” και βουλευτή Χανίων, Σταύρο Θεοδωράκη, μαζί με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και των Στρατιωτικών Αρχών.

???????????????????????????????Αμέσως μετά ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων και η κατάθεση Στεφάνων από τους εκπροσώπους των κομμάτων και της Πολιτείας.

???????????????????????????????Ο επικεφαλής του Ποταμιού κ. Σταύρος Θεοδωράκης, αντί κατάθεσης στεφάνου πραγματοποίησε όπως έγινε γνωστό δωρεά στο ΚΗΦΑΑΜΕΑ.

???????????????????????????????Με την ολοκλήρωση της Επιμνημόσυνης Δέησης χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ακολούθησε η καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

???????????????????????????????Να σημειώσουμε πως στο χώρο που των επισήμων δεν είχε τοποθετηθεί η παραδοσιακή εξέδρα, αλλά απλώς είχαν τοποθετηθεί καρέκλες.

???????????????????????????????Να σημειώσουμε πως νωρίτερα σε δηλώσεις του ο κ. Βαρουφάκης, αναφερόμενος στην σημερινή ημέρα είπε :

???????????????????????????????“Πριν από 194 χρόνια οι πρόγονοί μας δίδαξαν την Ευρώπη και τον κόσμο ότι η ελευθερία είναι αξία ανεκτίμητη. Μας δίδαξαν ότι η Εθνική Ανεξαρτησία είναι υπέρ πάντων και ότι είναι η μόνη στέρεα βάση για τη φιλία και τη συνεργασία μεταξύ των λαών και για τον αλληλοσεβασμό.

???????????????????????????????

???????????????????????????????Σήμερα καλούμαστε εμείς να φανούμε αντάξιοί τους, να θέσουμε και πάλι υπέρ πάντων την ελευθερία και την αξιοπρέπεια στην Ευρώπη, στον κόσμο, στην ίδια μας την κοινωνία”.

???????????????????????????????Επίσης ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης κάλεσε “να μελετάμε τους προγόνους μας γιατί η τόλμη, η σύνεση και τα σχέδιά τους μπορεί να έχουν πολύ μεγάλη σχέση και με τη δική μας ανάσταση.

???????????????????????????????Ο τόπος χρειάζεται μια επανάσταση σήμερα. Την επανάσταση της λογικής.

parelasi

???????????????????????????????Έχουμε πολύ μεγάλη δύναμη και πρέπει να βγούμε μπροστά με μεγάλες αλλαγές στη σωστή κατεύθυνση και ελπίζω ότι σε αυτό το μεγάλο καινούργιο αγώνα που πρέπει να δώσουμε κυρίως για τα παιδιά μας θα είμαστε πολλοί και θα είμαστε ενωμένοι”.

???????????????????????????????Αξίζει να αναφερθεί πως μετά το τέλος της παρέλασης ο Υπουργός Οικονομικών έφυγε από το σημείο των επισήμων και προχώρησε προς τον κόσμο όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τους πολίτες που ήθελαν να τον δουν από κοντά και να του σφίξουν το χέρι.

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

???????????????????????????????

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook