Χωράει ή δεν χωράει από ΄κει το λεωφορείο…

χωράει-ή-δεν-χωράει-από-΄κει-το-λεωφορε-687026

Προμήνυμα της κατάστασης που αναμένεται να βιώσουμε το καλοκαίρι, το κυκλοφοριακό χάος προ ημερών στην Πύλη της Άμμου, στην Παλιά Πόλη.

Όπως αναφέρει αναγνώστρια στο zarpanews.gr, η ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών προκλήθηκε λόγω σταθμευμένων αυτοκινήτων πάνω στις στροφή και ανάμεσα στους κώνους που έχει τοποθετήσει ο Δήμος με συνέπεια να είναι δύσκολη η διέλευση των κόκκινων τουριστικών λεωφορείων.

Προφανώς και τα «κολονάκια» που έχει τοποθετήσει ο δήμος σε διάφορα σημεία της πόλης, δεν λύνουν από μόνα τους το πρόβλημα.

Άλλωστε, τόσα χρόνια η εκάστοτε δημοτική αρχή, παρά τις υποσχέσεις για αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού χάους της πόλης, έλαμπε δια της απουσίας της και της απραγίας της

Για να αμβλυνθεί έστω και ελάχιστα η κατάσταση, απαραίτητη είναι η παρέμβαση της Τροχαίας Χανίων και η συμμόρφωση των οδηγών (sic).

Και βέβαια μια πολιτική που θα θέτει κανόνες.

Αλλά εδώ, ο κανόνας που τυγχάνει πλήρους εφαρμογής είναι το «απού μπορεί και απάνω του..»

zarpanews.gr

One thought on “Χωράει ή δεν χωράει από ΄κει το λεωφορείο…

  1. Η προφανής λύση είναι η διεύρυνση του «πεζοδρομίου» που υπάρχει. Λύνονται δύο προβλήματα, αφενός δε θα παρκάρουν αυτοκίνητα μεταξύ/πάνω στους κώνους και αφετέρου γίνεται κανονικό πεζοδρόμιο το μονοπάτι.
    Έχω δεί πολλές φορές κακομοίρηδες με καρότσι που αντιλαμβάνονται όταν φτάνουν στο στύλο του φωτισμού οτι ούτε μπορούν να περάσουν λόγω… στύλου και ούτε μπορούν να κατεβούν στο δρόμο λόγω παρκαρισμένων! Πίσω μέχρι να βρούν άνοιγμα στα παρκαρισμένα…
    Οι κώνοι εκεί είναι μια μεγάλη βλακεία, απλά καταστρέφονται και αντικαθίστανται 2 φορές τη σαιζόν, πεταμένα λεφτά χωρίς κανένα όφελος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook