Χρυσό βραβείο για την… υπέροχη Κρήτη!

χρυσό-βραβείο-για-την-υπέροχη-κρήτη-470856

Το χρυσό βραβείο απέσπασε ο επίσημος ιστοχώρος για την τουριστική προώθηση της Κρήτης www.incrediblecrete.gr της Περιφέρειας Kρήτης στην τελετή απονομής των βραβείων E-volutionawards.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ο ιστοχώρος βραβεύτηκε στο πεδίο της Αισθητικής & Σχεδίασης.

Τα βραβεία E-volution πραγματοποιούνται εδώ και 5 χρόνια και οι συμμετέχοντες είναι κορυφαίες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, στο χώρο του ηλεκτρονικού μάρκετινγκ του εμπορίου και του επιχειρείν.

Η αξιολόγηση γίνεται από έγκριτη κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από εμπειρογνώμονες του χώρου, καθηγητές Πανεπιστημίων και εκπροσώπους σχετικών φορέων.

Η ιστοσελίδα της Περιφέρειας Kρήτης που ανατέθηκε στην εταιρεία MozaikHospitality διακρίθηκε μεταξύ πολλών άλλων γνωστών και αναγνωρισμένων ιστοσελίδων και τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο για τον αισθητικά ανώτερο και λειτουργικά αποτελεσματικό ιστοχώρο.

vraveioΜέσω της ιστοσελίδας μπορεί κανείς να ταξιδέψει στην ιστορία και τον πολιτισμό της Κρήτης, να γνωρίσει τα αξιοθέατα, να αναζητήσει διαμονή, να ανακαλύψει προορισμούς και διαδρομές, να μάθει για τις πλούσιες δυνατότητες που προσφέρει το νησί στον επισκέπτη αναφορικά με τη γαστρονομία, τις δραστηριότητες, την κρητική κουζίνα, τις μορφές εναλλακτικού τουρισμού και γενικότερα να αντιληφθεί πως η Κρήτη είναι ο ιδανικός τουριστικός προορισμός.

vraveio3

Στην τελετή απονομής των βραβείων, E-volutionawards, την Περιφέρεια Kρήτης εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού Μιχάλης Βαμιεδάκης, ο οποίος δήλωσε:

«Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της ιστοσελίδας της Περιφέρειας ήταν μια πραγματική πρόκληση για όλους μας, διότι έπρεπε να βρεθεί τρόπος να χωρέσει η φιλοσοφία της Κρητικής φιλοξενίας, ο πλούτος του νησιού και ο Κρητικός τρόπος ζωής μέσα σε μια οθόνη, να αναδειχθεί παραγωγικά και να δημιουργηθεί ουσιαστικά ένα διαδραστικό διαδικτυακό εργαλείο για τον μελλοντικό επισκέπτη του νησιού μας. Οι συνεργάτες μας στη Mozaik Hospitality διαχειρίστηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πλούσιο περιεχόμενο που παρουσιάζεται στις σελίδες του ιστοχώρου. Η υλοποίηση ενός τέτοιου έργου τοποθετεί την Κρήτη δυναμικά στην ψηφιακή εποχή και τη φέρνει ένα βήμα μπροστά από άλλους τουριστικούς προορισμούς.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook