Χριστουδουλάκης από τα Χανιά: Να ξανακάνουμε την Κρήτη προπύργιο της δημοκρατικής παράταξης | Photos+Video

χριστουδουλάκης-από-τα-χανιά-να-ξανακ-699845

«Να μπορέσουμε να μιλήσουμε ξανά στη κοινωνική μας βάση, με λύσεις και προτάσεις στα καθημερινά τους προβλήματα και όχι με προεκλογικά αφηγήματα» έθεσε ως στόχο ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Κωνσταντίνος Χριστοδουλάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στα Χανιά.

Στην κατάμεστη αίθουσα παρουσιάσεων του ξενοδοχείου Samaria στο κέντρο των Χανίων ο κ. Χριστοδουλάκης έθεσε το στοίχημα «η Κρήτη -ως άλλοτε «κάστρο του ΠΑΣΟΚ»- να γίνει και πάλι προπύργιο της Δημοκρατίας«:

«Η Κρήτη είναι το προπύργιο της δημοκρατικής παράταξης και το λέω από τα Χανιά που αποτελεί τη γενέτειρα του Ελευθερίου Βενιζέλου. Είμαστε οι μόνοι που έχουμε κάνει την αυτοκριτική μας και έχουμε υποστεί το δυσανάλογο κόστος και γιαυτό ακριβώς στεκόμαστε καθαροί απέναντι στον ελληνικό λαό.Οι επόμενες εκλογές θα είναι εκλογές για τρείς και το Κίνημα Αλλαγής θα είναι η θετική έκπληξη», είπε χαρακτηριστικά.

Να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των νέων

«Στους νέους πρέπει να μιλήσουμε με την γλώσσα της αλήθεια για να μας εμπιστευτούν, κόντρα σε αυτούς που τους είπαν ψέμματα για να κερδίσουν ψήφους. Πρέπει να καταφέρουμε τους νέους να επιστρέψουν με συγκεκριμένες πολιτικές, όπως κίνητρα στην επαγγελματική αποκατάσταση αλλά και την επιχειρηματικότητα με χαμηλούς φορολογικούς συντελεστές και την πάταξη της γραφειοκρατίας, ώστε να αποτελέσουν το προπύργιο για να μπορέσει η χώρα να σταθεί ξανά στα πόδια της», συμπλήρωσε όσων αφορά στη νεολαία.

Στήριξη στον Αρναουτάκη

Στην αυτοδιοίκηση ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ  έθεσε το τέλος της λογικής των «χρησμάτων», στηρίζοντας αξιόλογους ανθρώπους που έχουν σοβαρά προγραμματικά πλαίσια, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον νυν Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Νομαρχιακή επιτροπή του Κιν.Αλλ. Χανίων το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου και κραταιά στελέχη της προοδευτικής παράταξης, καθώς και δήμαρχοι και μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Νωρίτερα προηγήθηκε συνάντηση με τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και παραγωγικούς φορείς του τόπου.

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χριστουδουλάκης από τα Χανιά: Να ξανακάνουμε την Κρήτη προπύργιο της δημοκρατικής παράταξης | Photos+Video

  1. «ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΙΑ» ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟΥΣ 60 ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ, ΤΗ ΧΡΥΣΑ, ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ, ΤΟΝ ΤΖΑΝΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΥΛΑΚΗ) ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΑΠΟ-ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΙΑ ΠΑΣΟΚ (ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΙΣΩΣ;;;) AΛΛΑ ΚΙΝΑΛ.
    ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΤΑΘΑΚΗΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΝΔ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ:
    http://www.nd-chania.gr/p/blog-page_54.html
    O ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ COCA COLA ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ: ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ…
    ΥΓ: ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕΙΨΑΚΗ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ…
    ΚΟΠΕΛΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ….

  2. Τη φωτογραφια του συντροφου Μητσοτακη που την εχετε;Του Ανδρεα;Τσοχατζοπουλου;Γιωργου;Ευτυχως, που η κλαδικη βγαζει κανενα ψηφο αλλα μεχρι ποτε; Πασοκατζιδες ειστε… και φαινεστε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook