Χρήστος Κοντογιώργης: Ο γιος της Ελληνίδας μάνας ξετρελαίνει το Πανελλήνιο | Video

χρήστος-κοντογιώργης-ο-γιος-της-ελλην-82751

4G2Ο πρωταγωνιστής τηλεοπτικού σποτ κινητής τηλεφωνίας μόλις αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, δεν έχει συνηθίσει ακόμη να τον αναγνωρίζουν στον δρόμο και γενικά είναι ωραίος τύπος. Σχεδόν τόσο cool όσο και εκείνος που υποδύεται στο τηλεοπτικό σποτ που κάνει θραύση…

Ο Χρήστος είναι… ηθοποιός του κουτιού, μια και μόλις αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Η εν λόγω διαφήμιση είναι το βάπτισμα του πυρός για τον ίδιο – τουλάχιστον ως επαγγελματία ηθοποιού.

Η επιτυχία της, ωστόσο, δείχνει να μην τον απογειώνει, τουναντίον: «Χέστηκε ο κόσμος αν εγώ κάνω αυτή τη διαφήμιση. Δεν περίμενα ότι θα αλλάξει κάτι όταν πέρασα από την οντισιόν και πήρα τον ρόλο. Ούτε και θεωρώ ότι έχω κατακτήσει τίποτα», αποφαίνεται με ειλικρίνεια που περισσεύει – ίσως και μια μικρή δόση αναίδειας.

4gΟ Χρήστος λέει πως ο ρόλος για τον οποίο πέρασε από κάστινγκ δεν ήταν πολύ σαφής εξαρχής. Εξομολογείται μάλιστα πως στην πραγματικότητα είναι πολύ ο εαυτός του στη συγκεκριμένη διαφήμιση. Το μόνο που τον δυσκόλεψε ήταν η εξοικείωση με την οθόνη αφής του smartphone, αφού με παρρησία ομολογεί τη σχεδόν ρετρό ένοχη απόλαυσή του, ότι δηλαδή επιμένει να χρησιμοποιεί ακόμη κινητό με κουμπιά.

Ο Νικαιώτης και παρεμπιπτόντως ορκισμένος Ολυμπιακός και Ιωνικός Νικαίας -έπαιζε μάλιστα στην τοπική ομάδα μπάσκετ- ηθοποιός δεν έχει κάποια νοσταλγική ιστορία «χτισμένη» με καλολογικά επίθετα που… λογοτεχνική αδεία θα θυμηθεί για τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός: «Θα ήταν βλακεία να σου πω ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός από μικρός. Το θέατρο ήταν μια λογική εξέλιξη, η φυσική συνέχεια της ζωής μου».

Aπό μικρός όπως λέει, ήταν χωμένος σε σχολικές θεατρικές ομάδες, μετά τις Πανελλήνιες εξετάσεις βρέθηκε φοιτητής στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Πάτρας, κατόπιν σε μια ιδιωτική δραματική σχολή και τελικά ανακάλυψε την Ιθάκη του στη Δραματική Σχολή του Εθνικού, στην οποία πέρασε με την πρώτη. Η βαριά ταμπέλα της σχολής καθόλου δεν τον κόμπλαρε, ούτε τον προβλημάτισε αναφορικά με την απόφασή του να παίξει σε διαφημιστικό.

Η στάση του άλλωστε απέναντι στα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένη, γεγονός που αντιλαμβάνομαι όταν τον ρωτώ γιατί επέλεξε να κάνει μια δουλειά η οποία εκ των πραγμάτων δεν έχει λεφτά: «Τα χρήματα δεν είναι το κριτήριό μου. Έχω κάνει την επιλογή μου και θα συνεχίσω όσο μπορώ να κάνω αυτό που λέω», λέει με την ορμή -ίσως και την άγνοια κινδύνου- που του προσφέρει αφειδώς η φρεσκάδα του νεοφώτιστου.

Το όνειρό του -κάνει μπόλικα απ’ αυτά- είναι να κάνει σινεμά. Μάλιστα δύο ταινίες στις οποίες παίζει θα προβληθούν στο επόμενο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Το ιδανικό θα ήταν να του τηλεφωνήσει ο Αρονόφσκι ή ο Γκάι Ρίτσι για να παίξει σε ταινία τους. Όπως θα έλεγαν και οι παροικούντες το Χόλιγουντ: «Sky is the limit».

Πηγή : Πρώτο Θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook