«Χοντρό» επεισόδιο Κουίκ με Τριανταφυλλίδη στη Βουλή – Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια

χοντρό-επεισόδιο-κουίκ-με-τριανταφ-752056

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια ο Υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ με τον Προέδρο της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς της Βουλής και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Αφορμή η διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής με αποτέλεσμα ο Υφυπουργός να διαμαρτυρηθεί καθώς έπρεπε να αποχωρήσει. Μάλιστα ο κ. Κουίκ είπε στον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη διαμαρτυρόμενος ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν του είχε περιγράψει ένα σύντομο χρονοδιάγραμμα.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής αρχικά διέψευσε την τηλεφωνική επικοινωνία επιμένοντας ότι στον κ. Κουίκ είχε αποσταλεί γραπτή πρόσκληση. Ο κ. Κουίκ «πήρε φωτιά» σηκώθηκε από το έδρανό του γύρισε την πλάτη στα μέλη της Επιτροπής στραφηκε προς τον Πρόεδρο και του ζήτησε να του πει κατάματα αν τον πήρε τηλέφωνο:

Κουίκ: «Με πήρατε τηλέφωνο και μου είπατε έλα να μιλήσεις 15 λεπτά, να απαντήσεις και σε πέντε ερωτήσεις και να φύγεις».

Τριανταφυλλίδης: «Γραπτή πρόσκληση σας απέστειλα»

Κουίκ (κραδαίνοντας το κινητό τηλέφωνο): «Δεν με πήρατε τηλέφωνο;»

Τριανταφυλλίδης: «Καθίστε κάτω. Γιατί εκνευρίζεστε κύριε Κουίκ; Γυρίσατε την πλάτη σας στο Σώμα και αυτό ειναι ανεπίτρεπτο»

Κουίκ: «Θίξατε την τιμή μου . Με πήρατε τηλέφωνο. Μου είπατε ότι θα μιλήσεις 15 λεπτά. Με βάση αυτό κανόνισα το πρόγραμμά μου. Έχω τον Γερμανό Πρόεδρο εδώ. Έχω κι άλλες δουλειές. Τι να κάνω; Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να παραμείνω»

(Διαμαρτυρίες από την αίθουσα)

Τριανταφυλλίδης: «Κύριε Κουίκ, έχω εκπλαγεί από τον τρόπο που επιτίθεστε στον Πρόεδρο»

Κουίκ: «Αδιανόητος»

Τριανταφυλλίδης: «Έχω εκπλαγεί»

Κουίκ: «Κι εσείς αρνείστε την εντιμότητά μου όσον αφορά στον διάλογο που κάναμε. Για μένα το θέμα είναι ηθικό. Διαψεύδει τηλεφωνική μας συνομιλία και εγώ δεν έχω μάθει να με διαψεύδουν».

Τριανταφυλλίδης: «Σας πήρα τηλέφωνο και σας έστειλα και γραπτή πρόσκληση»

Κουίκ: «Α το αλλάζουμε τώρα; Τώρα με πήρε και τηλέφωνο;»

Τριανταφυλλίδης: «Μπορώ εγώ να προεικάσω ότι 33 συνάδελφοι θα κάνουν μόνο πέντε ερωτήσεις;»

Κουίκ: «Δεκαπέντε να κάνουν . Αλλά μου είπατε άλλα».

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook