Χιου Τζάκμαν: Έπαθα τέσσερις φορές καρκίνο του δέρματος μέσα σε 18 μήνες!

χιου-τζάκμαν-έπαθα-τέσσερις-φορές-καρ-246010

Hugh JackmanΌτι έπαθε τέσσερις φορές καρκίνο στο δέρμα μέσα σε μόλις… 18 μήνες αποκάλυψε ο Χιου Τζάκμαν σε συνέντευξη του στο περιοδικό «WHO».

Ο 46χρονος ηθοποιός που από την πρώτη στιγμή δεν έκρυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, ανοίχτηκε ακόμα μια φορά, εξηγώντας πως νιώθει τυχερός μέσα στην ατυχία του:

«Αν αυτός είναι ο μόνος σταυρός που πρέπει να σηκώσεις στη ζωή σου, τότε είσαι πολύ τυχερός. Αυτά τα λόγια μου είπε ο γιατρός μου ώστε να με ηρεμήσει για την μακροχρόνια μάχη που κλήθηκα να δώσω με τον καρκίνο».

Hugh Jackman at LAX with a bandaged nose after skin cancer treatment

Ωστόσο αν και μέχρι στιγμής έχει διαφύγει τέσσερις φορές τον κίνδυνο, όχι μόνο δεν επαναπαύεται αλλά δηλώνει και ρεαλιστής λέγοντας πως:

«Είμαι ρεαλιστής για το μέλλον, μιας και είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να αντιμετωπίσω το ίδιο πρόβλημα ξανά».

H τραγική ειρωνία στην όλη υπόθεση όπως λέει, είναι ότι πριν διαγνωστεί με καρκίνο του δέρματος για τρίτη φορά, είχε κάνει check-up το οποίο ήταν «καθαρό». Μέσα σε μια εβδομάδα από τον έλεγχο «ο όγκος είχε μεγαλώσει τόσο πολύ, και είχε γίνει ο μεγαλύτερος από όσους είχα μέχρι εκείνη την στιγμή».

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ:

Η μακιγιέζ μου, μου είπε ότι έχω ένα μικρό αιματηρό σημάδι πάνω στη μύτη μου. Της απάντησα ότι το ξέρω και ότι πρέπει να έγινε σε μία σκηνή μάχης, όταν κάποιος με χτύπησε κατά λάθος. Πραγματικά, όμως, στη διάρκεια των 17 χρόνων που υποδύομαι τον Wolverine αποκτούσα πολλά σημάδια, γρατσουνιές και χτυπήματα. Είμαι κι εγώ αδέξιος» δήλωσε στο «People Μagazine»και πρόσθεσε: «μία εβδομάδα μετά, που είχε ξεραθεί το αίμα και έμοιαζε ότι θα φύγει, άρχισε πάλι να ματώνει. Βλέποντάς το, η μακιγιέζ μου, μου είπε ότι πρέπει να πάω το ελέγξω, γιατί ανησυχεί. Η γυναίκα μου άρχισε να φωνάζει να πάω αμέσως στον γιατρό, μέχρι που πήγα».

Ο ίδιος θυμάται την πρώτη φορά που επισκέφτηκε τον γιατρό και εκείνος του ανακοίνωσε πως πάσχει από έναν από τους πιο συνηθισμένους καρκίνους του δέρματος, από βασικοκυτταρικό καρκίνωμα: «Είναι σοκαριστικό να ακούς πως έχεις καρκίνο» εξομολογείται ο ηθοποιός.

Από τότε μέχρι και σήμερα ο ίδιος έχει υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις, αφού κάθε φορά που έβρισκε έναν όγκο αμέσως τον αφαιρούσε.

Hugh Jackman pictured on November 19th with a band-aid on nose after he reveals he had skin cancer

Παράλληλα, κατηγορεί και τον εαυτό του, αφού δεν έκανε τίποτα για να εμποδίσει τον καρκίνο: «Δεν φορούσα ποτέ αντηλιακό. Είμαι Αυστραλός και αυτό δυστυχώς είναι συνηθισμένο στη χώρα μου. Είναι μεγάλο λάθος.Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμος, αλλά δεν γινόταν, μέχρι που μπήκα στο χειρουργείο. Ο γιατρός μου, μου εξήγησε ότι ο τύπος καρκίνου που έχω, δεν είναι από εκείνους που σε στέλνουν αμέσως στον άλλον κόσμο. Το βασικοκυτταρικό καρκίνωμα πρέπει να γίνει «φίλος» σου, να είσαι ψύχραιμος και κάθε φορά που μεγαλώνει να πηγαίνεις να το αφαιρείς».

Ο γοητευτικός ηθοποιός τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει αφαιρέσει συνολικά 4 όγκους από τη μύτη και τους ώμους του, ενώ λανσάρει σειρά αντηλιακών, προκειμένου να αφυπνίσει τους ανθρώπους και να τους κάνει να προστατεύουν το δέρμα τους από τον ήλιο.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook