Χειροπέδες για γνωστό εφοπλιστή και τον γιο του

χειροπέδες-για-γνωστό-εφοπλιστή-και-τ-757359

Στα κρατητήρια βρίσκεται πολύ γνωστός εφοπλιστής μαζί με τον γιο του. Πατέρας και υιός κατηγορούνται για επίθεση σε βάρος αστυνομικών έξω από γνωστό μπαρ.

Σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στο αυτόφωρο όπου και θα δικαστούν, καθώς σε βάρος τους έχει ασκηθεί δίωξη μετά από μήνυση που κατέθεσαν οι αστυνομικοί!

Η πραγματικά απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα έξω από γνωστό μπαρ. Μια διερχόμενη γυναίκα διαπίστωσε ότι μέσα σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το μαγαζί βρισκόταν ένα σκυλάκι. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν την ιδιοκτήτρια του σκυλιού, μια γυναίκα 45 ετών από την οποία ζήτησαν να τους συνοδεύσει στο τμήμα για την αμέλεια που επέδειξε στο τετράποδο! Εκείνη προφασιζόμενη ότι κάτι είχε ξεχάσει μέσα στο νυχτερινό μαγαζί μπήκε μέσα και φώναξε παρέα.

Η παρέα ήταν ο γνωστός εφοπλιστής ο οποίος άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με τους αστυνομικούς. Τον ακολούθησε και ο γιος του! Πατέρας και γιος, σύμφωνα με τις καταθέσεις των αστυνομικών, άρχισαν να τους βρίζουν και να τους χτυπούν. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν και οι δυο και να οδηγηθούν στις εισαγγελικές αρχές οι οποίες διέταξαν την κράτηση τους μέχρι την εκδίκαση του αυτοφώρου! Πρόκειται για δυο πολύ γνωστά ονόματα του χώρου με τον πρώτο να έχει απασχολήσει λόγω της σχέσης του με γνωστή τραγουδίστρια!

Πηγή: ereportaz.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook