Χανιώτισσα ηθοποιός παίζει σε διαφήμιση του Jumbo! Δείτε την απάντηση που δίνει στα κακόβουλα σχόλια | Photos + Video

χανιώτισσα-ηθοποιός-παίζει-σε-διαφήμ-598042

Ως… ποιοτική πελάτισσα του Jumbo εμφανίζεται στο νέο τηλεοπτικό σποτ της επιχείρησης, η Χανιώτισσα ηθοποιός, Έλια Βεργανελάκη.Ωστόσο, όπως η ίδια παραδέχεται, η συμμετοχή της στη καμπάνια της εταιρείας προκάλεσε αντιδράσεις ανάμεσα σε γνωστούς της και έγινε αιτία να δεχθεί πλήθος αρνητικών σχολίων. Μάλιστα, ήταν τόσο έντονη η κριτική που δέχτηκε που αποφάσισε να απαντήσει μέσω μιας δημόσιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Εκεί, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Δεν έχω να λογοδοτήσω σε κανέναν γιατί πασχίζω για να είμαι αξιοπρεπής και αληθινή ακόμα και στα 18 δευτερόλεπτα διαφήμισης έκανα έρευνα κ ασχολήθηκα μέρες, δεν ντρέπομαι που έπαιξα στα jumbo γιατί θα πληρωθώ τίμια κ άμεσα, γιατί στο γύρισμα γνώρισα ανθρώπους που αγαπάνε τη δουλειά τους, γιατί ενώ δεν ήμασταν όλοι ηθοποιοί, φέρθηκαν όλοι ως επαγγελματίες, γελάσαμε, το απολαύσαμε κ πάνω απ’όλα δουλέψαμε με το ίδιο πάθος που θα δουλεύαμε σε μια άλλη πιο «αναρχοαριστεροεναλλακτική» δουλειά.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο ευγνωμονώ τους συνεργάτες μου και όσους μου στείλατε γλυκά και όμορφα λόγια!

Για τους υπόλοιπους που «απογοητευτήκατε» λυπάμαι πάρα πολύ και σας απαντώ με την ξινή αντίδρασή μου στη διαφήμιση που ποστάρω από κάτω!

Φιλάκια κ έχετε γεια βρυσούλες!»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook