Χανιά | Tην πάτησε αυτοκίνητο και την παράτησε έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος

χανιά-tην-πάτησε-αυτοκίνητο-και-την-πα-521212

Την πάτησε πάνω στη διάβαση πεζών  και στη συνέχεια… έγινε καπνός ενώ περαστικοί την βοηθούσαν να συνέλθει, σήμερα το πρωί στο κέντρο των Χανίων.

Το περιστατικό καταγγέλλει στο zarpanews.gr η ίδια η παθούσα που αναζητεί το αυτοκίνητο μάρκας Suzuki Swift που την παρέσυρε και μετά έφυγε. «Δεν πρόλαβα να δω τις πινακίδες καθώς δεν περίμενα ότι θα έφευγε. Είδα ότι ήταν ασημί χρώμα και οδηγός ήταν μία κοπέλα. Η  συνοδηγός με ρώτησε αν είμαι καλά και αφού δε με σκότωσε, θεώρησε ότι έπρεπε να μη σταματήσει καθόλου κ εξαφανίστηκε!» μας λέει.

Το συμβάν έγινε στις 12 και 20 περίπου το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος. Η καταγγέλλουσα, διέσχιζε  τη διάβαση πεζών όταν το συγκεκριμένο όχημα πέρασε «από πάνω της» όπως μας λέει, χτυπώντας της στο πέλμα και ρίχνοντάς την κάτω. Περαστικοί την βοήθησαν να σηκωθεί και να μεταβεί σε ιδιωτική κλινική όπου έκανε περαιτέρω εξετάσεις.

Το περιστατικό κατέγραψε η Tροχαία που ήδη προσπαθεί να εντοπίσει το συγκεκριμένο όχημα, μέσα από υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Η παθούσα μέσα από το zarpanews.gr απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, ή και στην ίδια την οδηγό να επικοινωνήσει με την Τροχαία Χανίων.

zarpanews.g

3 thoughts on “Χανιά | Tην πάτησε αυτοκίνητο και την παράτησε έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος

  1. Δεν λέτε όμως ότι οι γαιδουριστες security παρκάρουν κατά την διάρκεια της ημέρας πάνω στην στροφή κι διάβαση και πολύ δύσκολα βλέπεις τι γίνεται, σχεδόν πάντα βλέπεις τον πεζό στο τελευταίο μέτρο και η τροχαία, κοσμααααααρα

    1. Ωπα ωπα!!!!Οταν αναβοσβηνει το πορτοκαλι προς δεξια για Δικαστηρια σημαινει ότι προτεραιότητα εχει Ο ΠΕΖΟΣ!!!!ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ποτε τα φορτηγακια των σεκιουριτι,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ!!!ο μεσος χανιωτης ειναι τοσο βοδι που δεν ξερει οτι εκει ο ΠΕΖΟΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2. Δεξιά προς την Α Παπανδρέου έχουν προτεραιότητα οι πεζοί , στις διαβάσεις σε όλο τον κόσμο έχουν προτεραιότητα οι πεζοί, το να κατακρίνεις κάποιους που κάνουν τη δουλειά τους και τι δουλειά !!! νομίζω ότι δεν είναι σωστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook