Χανιά | Special βράβευση για special κολυμβητές!

χανιά-special-βράβευση-για-special-κολυμβητές-173852

nox-special

Ειδική εκδήλωση για τη βράβευση των αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που διακρίθηκαν στην πρόσφατη ευρωπαϊκή διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο, διοργανώνει ο Δήμος Χανίων την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στις 13.00, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθούν από τον Δήμο Χανίων και οι προπονητές των αθλητών.

Διακρίσεις

Υπενθυμίζουμε ότι η Αντωνία Μπιτσαξάκη, ο Κώστας Γαροφαλάκης, ο Βασίλης Ραϊσάκης και ο Δημήτρης Χουδαλάκης, εκτός από τη χαρά της συμμετοχής σε αυτή τη σπουδαία διοργάνωση, αποκόμισαν και μετάλλια χάρη στις σπουδαίες επιδόσεις τους!

Συγκεκριμένα, ο Χουδαλάκης πήρε χρυσό στα 25μ. ύπτιο κατηγορίας Μ3, ο Ραϊσάκης ασημένιο στα 25μ. ύπτιο Μ1, η Μπιτσαξάκη χάλκινο στα 25μ. ύπτιο S1, ενώ ο Γαροφαλάκης, μαζί με την Μπιτσαξάκη, τον Ραϊσάκη και τον Π. Σπίνουλα, κατέκτησαν χάλκινο μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4×25μ. κατηγορίας C3. Στην αποστολή κολύμβησης, στην οποία υπεύθυνος προπονητής ήταν ο Χανιώτης Κώστας Νικολαντωνάκης, με συνεργάτιδες την προπονήτρια του ΝΟΧ Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα και τη Δάφνη Δεληγιάννη (από την Αλεξανδρούπολη), μετείχαν ακόμη τέσσερα παιδιά, με τον Σταμ. Παπάζογλου να κατακτά χρυσό στα 25μ. ύπτιο Μ5, τη Β. Βασιλάκη ασημένιο στα 25μ. ύπτιο F7 και τον Π. Σπίνουλα ασημένιο στα 25μ. ελεύθερο.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook