Χανιά | London Coffee & Pastries, νέο σε όλα του | Photos

χανιά-london-coffee-pastries-νέο-σε-όλα-του-photos-544705

Το London Coffee & Pastries, άλλαξε διεύθυνση, ανακαινίσθηκε, ανανέωσε τον κατάλογό του και φιλοδοξεί να γίνει το νέο σημείο συνάντησης της πόλης.

Δύο νέα παιδιά, με φρέσκιες ιδέες και όρεξη να προσφέρουν κάτι το διαφορετικό πήραν τα ηνία του London Coffee & Pastries και ήδη έχουν δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής.

Ο Φώτης και η Ειρήνη, φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα φρέσκο meeting point.

Από τα προσεγμένα πρωινά, ως τον εκλεπτυσμένο gourmet espresso και τα κρύα πιάτα, όλα μαζί και το καθένα χωριστά συνθέτουν τον νέο κατάλογο του London Coffee & Pastries.

Η φιλική και προσεγμένη εξυπηρέτηση, η άμεση εκτέλεση των παραγγελιών και η ευγένεια του προσωπικού θα σας κερδίσει από την πρώτη στιγμή.

Ο χώρος, φρέσκος και λειτουργικός, είναι ιδανικός για τον καφέ με φίλους αλλά ακόμα ακόμα και για επαγγελματικά ραντεβού ή για να διαβάσετε το βιβλίο σας με ηρεμία.

Λόγω του σημείου που βρίσκεται στην οδό Κισσάμου, έχει εύκολη πρόσβαση για να κανονίσετε τις συναντήσεις σας και ταυτόχρονα, λόγω της αρχιτεκτονικής και της ακουστικής του μαγαζιού δεν θα έχετε καθόλου την αίσθηση ότι βρίσκεστε σε δρόμο με αυτή την κίνηση.

Για τους περαστικούς που θέλουν καφέ στο χέρι το London είναι ιδανική επιλογή κυρίως για την μοναδικότητα του gourmet espresso που προσφέρει Δοκιμάστε ένα καφέ που ξεχωρίζει για την πλούσια και μεστή γεύση του και  τα αρώματά του.

Μετά το event με την Ράνια Κωστάκη που σηματοδότησε την αλλαγή πλεύσης του London Coffee & Pastries, όσοι επισκεφτήκαν τον χώρο έχουν να λένε  για την φρέσκια ατμόσφαιρα που προσφέρει. Χαλαρή μουσική, ιδανικός φωτισμός και χαμόγελα για να κλείσει η μέρα όπως της αξίζει.

Από νωρίς το πρωί, ως και αργά το βράδυ, το London Coffee & Pastries είναι ιδανική επιλογή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook