Χανιά | 5ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου στο Τσατσαρωνάκειο Κισάμου

χανιά-5ο-φεστιβάλ-παιδικού-και-εφηβικο-666841

Το 5ο Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 30 Μαρτίου 2018, στους χώρους του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Καστέλι.

Παιδιά και ενήλικες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τα εκατοντάδες βιβλία της Έκθεσης, να συνομιλήσουν με τους προσκεκλημένους συγγραφείς και λογοτέχνες, να λάβουν μέρος σε δρώμενα σχετικά με το λογοτεχνικό βιβλίο όπως επίσης και να επισκεφτούν την έκθεση Ψηφιδωτού η οποία θα λειτουργεί παράλληλα.

Τα πρωινά θα επισκέπτονται το φεστιβάλ σχολεία της περιοχής, όπου θα συναντούν συγγραφείς & λογοτέχνες, ενώ τα απογεύματα θα λαμβάνουν χώρα εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Συγκεκριμένα, Δευτέρας 26 Μαρτίου η συγγραφέας κ. Αθηνά Ντάσιου – Γιάννου θα ομιλήσει με θέμα: “Σύγχρονο παιδί και βιβλίο… Τρόποι προσέγγισης”, Τρίτη 27 Μαρτίου θα γίνει η παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής «Όπως το Ψωμί» του εκπ/κου κ. Ευάγγελου Κακατσάκη, Πέμπτη 28 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση από τους μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κισάμου με θέμα: «Οι μαθηταί Υμνολογούν», και Παρασκευή 29 Μαρτίου θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο ο εκπ/κος κ. Εμμανουήλ Μαλαθράκης με τίτλο «Ύμνοι της Μεγάλης Παρασκευής.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook