Χανιά | 189 «Ενεργούς Πολίτες» κατέθεσε ο Τάσος Βάμβουκας | Όλα τα ονόματα είναι ΕΔΩ

χανιά-189-ενεργούς-πολίτες-κατέθεσε-ο-141449

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΤους 189 υποψηφίους του συνδυασμού «Δήμος Ενεργών Πολιτών», κατέθεσε το μεσημέρι της Κυριακής στο Πρωτοδικείο Χανίων, ο επικεφαλής του και υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από συνεργάτες και μέλη της ομάδας του.

vamvoukasΤον «Δήμο Ενεργών Πολιτών» παρουσίασε στους δημοσιογράφους η υποψήφια κα Βαρβάρα Περράκη:

«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συμμετέχουμε 189 πολίτες των Χανίων με επικεφαλής τον Τάσο Βάμβουκα.

Μια μικρογραφία δηλαδή της τοπικής μας κοινωνίας: Άνθρωποι με διαφορετικές  αφετηρίες και διαφορετικές αναφορές, πολίτες με κοινωνική αναφορά και δράση σε διάφορα πεδία.

Άνθρωποι του καθημερινού μόχθου, καταξιωμένοι επιστήμονες και τεχνοκράτες, διακεκριμένοι συμπολίτες μας από το χώρο του αθλητισμού, του πολιτισμού, της τέχνης, της κοινωνικής αλληλεγγύης, της οικολογίας, αγρότες, επισφαλώς εργαζόμενοι και άνεργοι.

Έμπειροι αυτοδιοικητικοί με αναγνωρισμένη παρουσία, μαζί με πολλούς νέους, με μοναδική επιθυμία να προσφέρουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Μοιραζόμαστε την ίδια ανησυχία για τον τόπο μας. Μας κινητοποιεί η αδράνεια στα τοπικά πράγματα. Μας εμπνέει ένα κοινό όραμα για το πώς θέλουμε τον δήμο μας, για το πώς βλέπουμε το μέλλον που μας αξίζει.

Γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας έχει μεγάλες δυνατότητες, ότι κάθε περιοχή έχει την δική της δυναμική, τα δικά της συγκριτικά πλεονεκτήματα και πιστεύουμε ότι έχει έρθει η ώρα να τα αξιοποιήσουμε, στη βάση μιας νέας αντίληψης για τα Χανιά μας, για έναν πραγματικά μητροπολιτικό δήμο.

Με δυναμισμό, κέφι και αισιοδοξία και με απόλυτο σεβασμό στους άλλους συνδυασμούς, με πίστη στη δεοντολογία και την αξία του διαλόγου, μπαίνουμε από σήμερα στην τελική ευθεία για τη μάχη των εκλογών της 18ης και της 25ης Μαϊου.

Οι Χανιώτισσες και οι Χανιώτες θα επιλέξουν ως Δημοτική Αρχή, την παράταξη που πιστεύουν ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση τους», είπε χαρακτηριστικά.

Όλα τα ονόματα ΕΔΩ

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook