Χανιά | Ψηφίστηκε το 5ετές επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου

χανιά-ψηφίστηκε-το-5ετές-επιχειρησιακ-248966

???????????????????????????????«Ένα μείζον εργαλείο διοίκησης και προγραμματισμού» φιλοδοξεί να αποτελέσει για την επόμενη πενταετία, το επιχειρησιακό σχέδιο του Δήμου Χανίων που εγκρίθηκε σήμερα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Την ικανοποίησή του από την διαδικασία που τηρήθηκε, με την δημόσια διαβούλευση και την υποβολή πλήθους προτάσεων από φορείς και πολίτες, εξέφρασε ο Δήμαρχος Χανίων στην εισήγησή του «Αυτό το σχέδιο είναι ένας πολύτιμος οδηγός, ο οποίος χαράσσει και θέτει τους άξονες της πολιτικής μας και ένα κείμενο που είμαστε υπερήφανοι που το καταθέτουμε σε αυτόν τον χρόνο και με αυτήν την πληρότητα, ανέφερε ο κ. Βάμβουκας.

«Αποτυπώνει την πολιτική μας που στοχεύει στην αειφόρο ανάπτυξη, που σέβεται το περιβάλλον, τον πολιτισμό μας, τα παραδοσιακά μας κτήρια και που εφόσον μπορέσουμε να την ακολουθήσουμε, θα βοηθήσει πραγματικά την ανάπτυξη του Δήμου και τους δημότες», είπε χαρακτηριστικά.

Τους βασικούς άξονες του σχεδίου που είναι «περιβάλλον και ποιότητα ζωής», «κοινωνική πολιτική, παιδεία, αθλητισμός και πολιτισμός», «τοπική οικονομία και ανάπτυξη» και «βελτίωση της διοικητικής ικανότητας του Δήμου» παρουσίασε η κα Μπατάκη από την υπηρεσία προγραμματισμού.

Σημειώνεται ότι το σχέδιο πρόκειται να ενσωματωθεί στον περιφερειακό σχεδιασμό και προβλέπει ετήσιες αναθεωρήσεις και μία μεγάλη, ενδιάμεση αξιολόγηση και αναθεώρηση του καλοκαίρι του 2017.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook