Χανιά | Χρυσό η Ελλάδα στη μικτή σκυταλοδρομία 4×2000 Τεχνικής Κολύμβησης

χανιά-χρυσό-η-ελλάδα-στη-μικτή-σκυταλο-154453

texniki_kolimvisiΤην κατάκτηση του πρώτου της χρυσού μεταλλίου και έκτου συνολικά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης Νέων – Νεανίδων που διεξάγεται στα Χανιά πανηγυρίζει η Εθνική μας ομάδα.

Πρόκειται για τη μικτή σκυταλοδρομία 4×2000μ. που κολύμπησε το πρωί της Δευτέρας (30/6), στο Παλιό Λιμάνι και κατετάγη στην 1η θέση, επιτυχία σπουδαία για τα ελληνικά χρώματα! Η απονομή αναμένεται να γίνει το απόγευμα, τελευταία μέρα του πρωταθλήματος, στο χώρο του Παλιού Λιμανιού, όπου και θ’ ακουστεί -μέσα σε αποθέωση- ο Εθνικός μας ύμνος!

Την ομάδα 4×2000μ. συνέθεσαν οι Λυκούργος Κατσιάρας, Βαγγέλης Σταυρίδης, Δέσποινα Μακριά και Άννα Λύκου, οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που έδωσε το παρών και παρακολούθησε τους αγώνες στο Λιμάνι. Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι η Εθνική μας ήταν 2η στα πρώτα 2000μ. και στη συνέχεια πήρε κεφάλι στην κούρσα, διατηρώντας την πρωτοπορία της μέχρι το τέλος.

Στην 2η θέση κατετάγη η Κολομβία και στην 3η, ανέλπιστα, η Αίγυπτος μετά την ακύρωση της Ουκρανίας και της Ρωσίας για λάθος τερματισμό! Οι δυο αθλητές Σιλτσένκο και Στρούκοφ αντίστοιχα στην προσπάθειά τους να αποκτήσει προβάδισμα ο ένας εναντίον του άλλου στον τερματισμό, βρέθηκαν -και οι δύο- εκτός των γραμμών τερματισμού και έτσι οι Κριτές τους ακύρωσαν.

Τα αγωνίσματα του OPEN WATER (ανοικτής θάλασσας) αναμένεται να ολοκληρωθούν το απόγευμα με τα ατομικά αγωνίσματα των 6000μ. σε νέους και νεανίδες και ακολούθως θα γίνουν οι απονομές.

zarpa.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook