Χανιά | Χιόνι… με το μέτρο για τους Χανιώτες στον Ομαλό! Photos

χανιά-χιόνι-με-το-μέτρο-για-τους-χανι-199371

omalos04jan11«Βούλιαξαν» στο χιόνι, εκατοντάδες παρέες και οικογένειες που βρέθηκαν σήμερα στο οροπέδιο του Ομαλού και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα σπάνιο για τα Χανιά σκηνικό: Κατάλευκες βουνοκορφές κάτω από άπλετη λιακάδα,  ένα χιονισμένο χωριό του Αη Βασίλη για τα παιδιά στο Ξυλόσκαλο, άφθονο, μαλακό χιόνι για παιχνίδια, κατασκευές και… πόλεμο και βέβαια, εκλεκτούς μεζέδες και κρασάκι στις ταβέρνες της περιοχής.

omalos04jan14

Η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη από νωρίς και κορυφώθηκε τις μεσημεριανές ώρες, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σε πολλά σημεία μεγάλες ουρές, χωρίς να προκληθεί όμως εκνευρισμός, καθώς πολλοί έβρισκαν την ευκαιρία για μια… σέλφι στο πανέμορφο σκηνικό.

Ο δρόμος μετά τον εκχιονισμό είναι εντελώς καθαρός, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται χωρίς προβλήματα με διπλή μάλιστα ροή στα περισσότερα σημεία και χωρίς να είναι αναγκαία η χρήση αλυσίδων.

Ωστόσο, ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξουν οι οδηγοί που θα επιστρέψουν τη νύχτα, καθώς το οδόστρωμα είναι ιδιαίτερα ολισθηρό ενώ υπάρχει φόβος δημιουργίας παγετού.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook