Χανιά | Χειροπέδες σε τρία άτομα με μεγάλη ποσότητα χασίς

χανιά-χειροπέδες-σε-τρία-άτομα-με-μεγά-472255

Με μεγάλη ποσότητα χασίς, περίπου ένα κιλό χασίς συνελήφθησαν χθες Παρασκευή τρία άτομα σε περιοχή του δήμου Πλατανιά από τις Αστυνομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22, 28 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας Ναρκωτικών ουσιών και Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, κατόπιν ειδικού σχεδιασμού που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πρωινές ώρες χθες (16.12.2016), πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 22χρονου, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις αλλοδαποί.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκε να κατέχουν από κοινού κι κατασχέθηκε μια συσκευασία η οποία περιείχε ένα κιλό κάνναβης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε, έρευνα στην κοινή οικία των συλληφθέντων, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 48 γραμμάρια κάνναβης, 155 γραμμάρια καπνού ο οποίος δεν έφερε την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερείτο τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανιών, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook