Χανιά | «Χαμός» στην εκδήλωση του Κυττάρου Χαλέπας με την Οκτάβα | Photos

χανιά-χαμός-στην-εκδήλωση-του-κυττά-166167

kyttaro1Όλες τις προσδοκίες του «Κυττάρου Χαλέπας» ξεπέρασε η εκδήλωση αλληλεγγύης και προσφοράς που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης. Το ήσυχο και γραφικό Λιμανάκι της Αγίας Κυριακής γέμισε Χανιώτες όλων των ηλικιών που διασκέδασαν, έφαγαν, χόρεψαν αλλά κυρίως ενίσχυσαν το παντοπωλείο αλληλεγγύης του «Κυττάρου».

kyttaro4Τη βραδιά «απογείωσε» το χανιώτικο συγκρότημα “Οκτάβα» που τραγούδησε εθελοντικά για το παντοπωλείο αλληλεγγύης του “Κυττάρου Χαλέπας”. Εξάλλου, όπως είχε δηλώσει ο Γιάννης Ψαρουδάκης «η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια είναι απαραίτητες στις οριακές καταστάσεις που ζούμε και η Οκτάβα είναι πάντα δίπλα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις με τη σημείωση ότι εκτός από τις εκδηλώσεις πρέπει ο καθένας από μόνος του να αγωνιστεί για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση και να ζήσουμε μια καλύτερη ζωή”.

kytaro1Στο κατάμεστο λιμανάκι της Αγίας Κυριακής πήραν από νωρίς τις θέσεις τους τα μέλη του «Κυττάρου» που βοήθησαν με όποιο τρόπο μπορούσε ο καθένας, ωστόσο τα εύσημα όλων πήραν οι ψήστες που έφεραν εις πέρας την… αποστολή τους και μάλιστα κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

kyttaro3Συγχαρητήρια στο «Κύτταρο Χαλέπας», αλλά και στον κόσμο ο οποίος συμμετείχε και συνέβαλε στην στήριξη του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης το οποίο με τη σειρά του βοηθά πάνω από 200 οικογένειες που έχουν ανάγκη.

kyttaro2zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook