Χανιά | Χάρη στην… μεγαλοψυχία του Μαργαρώνη έγινε πρόεδρος του ΕΒΕΧ ο Ροκάκης

χανιά-χάρη-στην-μεγαλοψυχία-του-μαργ-633262

Ούτε λίγο ούτε πολύ, αυτό υποστηρίζει ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Με την ανακοίνωση, εξαπολύει επίθεση στη νέα διοίκηση για τακτικές διχασμού και κλείνοντας αναφέρει πως «Είναι δυστυχώς τόσο μεγάλη η απειρία της, που στις 10/11/2017, ημέρα κατάθεσης υποψηφιοτήτων των συνδυασμών, δεν γνώριζαν ότι ο επικεφαλής Αντώνης Ροκάκης έπρεπε να προσκομίσει και την δική του, την οποία με μεγαλοψυχία δεχθήκαμε εκπρόθεσμα μετά από 3 ώρες!«. Τι μας λέει δηλαδή; Ότι θα μπορούσε να έχει «κόψει» την υποψηφιότητα του νέου προέδρου, εάν φυσικά δεν ήταν τόσο μεγαλόψυχος.

Στην ανακοίνωση, αφού προχωρά σε απολογισμό της θητείας του και απαριθμεί σειρά «σημαντικών» όπως λέει, έργων και παρεμβάσεων, σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα του ΕΒΕΧ, λέγοντας πως «το αποτέλεσμα των εκλογών όπως το «διαβάζει» η επιχειρηματική κοινότητα, καταδεικνύει τη συνεργασία των παρατάξεων μη δίνοντας αυτοδυναμία στον πρώτο συνδυασμό».

Με λίγα λόγια, συνεχίζει η ανακοίνωση, «οι Χανιώτες επιχειρηματίες θέλησαν με την ψήφο τους να ενώσουν την εμπειρία, την γνώση, το έργο με την αλλαγή και την προσθήκη του «νέου» σε πρόσωπα και ιδέες» (…) Οι Χανιώτες επιχειρηματίες θέλουν ένα ενωμένο και δυνατό ΕΒΕΧ και όχι μια διοίκηση μειοψηφίας. Το ΕΒΕΧ χρειάζεται σύγκλιση και ενότητα και όχι διχασμό και προβλήματα».

Σε άλλο σημείο, εξαπολύει επίθεση κατά της παράταξης Ροκάκη, λέγοντας πως «η παράταξη «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» απεμπόλησε τον τίτλο της και αποφάσισαν να προχωρήσουν μόνοι τους στη διοίκηση του φορέα. Αυτό μας ανακοινώθηκε στη συνάντησή μας στις 31/12/2017.»

Θέλοντας μάλιστα όπως λέει να διαλύσει τις «σκιές» ξεκαθαρίζει ότι δεν μπήκε «σε καμία συζήτηση περί συνεργασίας μετά την ανακοίνωση του κ. Ροκάκη ότι ο συνδυασμός του θεωρεί ότι συνεργασία είναι ο πλήρης έλεγχος του ΕΒΕΧ μόνο από την παράταξή του σ’ όλα τα όργανα διοίκησης και όπου συμμετέχει το Επιμελητήριο σε Ελλάδα και εξωτερικό».

«Την εποχή που η χώρα απεγνωσμένα ζητάει ενότητα, ο συνδυασμός «Ενωμένοι Επιχειρηματίες» δείχνει το δρόμο του διχασμού» συνεχίζει και δηλώνει ξεκάθαρα πως πλέον βρίσκεται «σε πλήρη ρήξη» με τους Ενωμένους Επιχειρηματίας», προβλέποντας πως η νέα διοίκηση «οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια μέσω της έλλειψης γνώσεων και εμπειριών διοίκησης σε μια εποχή ερασιτεχνισμού και επικινδυνότητας».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook