Χανιά | «Φύτεψε» σε θερμοκήπιο στο Καστέλι σφαίρες και τουφέκι

χανιά-φύτεψε-σε-θερμοκήπιο-στο-καστ-312334
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Σε θερμοκήπιο είχε «φυτέψει» τουφέκι και σφαίρες ένας 41χρονος Αλβανός που συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων

Συγκεκριμένα «συνελήφθη, χθες το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, 41χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε  χθες (12.12.2015) το πρωί, έλεγχος σε χώρο θερμοκηπίων (τον οποίο φύλασσε, ως προσωρινά υπεύθυνος ο 41χρονος) και σε δύο οχήματα (Ι.Χ.Φ. και Ι.Χ.Ε.).

Κατά την διάρκεια των ελέγχων στον εν λόγω χώρο και στα αυτοκίνητα,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα τυφέκιο και συνολικά 196 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Επιπλέον αναζητούνται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ο 48χρονος (ιδιοκτήτης του χώρου των Θερμοκηπίων και του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου) και ακόμη ένας 49χρονος ημεδαπός.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου, ενώ ο  συλληφθείς με την σε βάρους του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook