Χανιά | Φορολογικό σεμινάριο αύριο στο ΕΒΕΧ

χανιά-φορολογικό-σεμινάριο-αύριο-στο-521808

Φορολογικό σεμινάριο διοργανώνει την Τετάρτη στα Χανιά το Οικονομικό Επιμελητήριο Δυτικής Κρήτης στην αίθουσα του ΕΒΕΧ με εισηγητή τον λογιστή Γεώργιο Χριστόπουλο από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται ως ανταποδοτικό όφελος των ετήσιων εισφορών οικονομολόγων και λογιστών. Μία μέρα μετά την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, θα διεξαχθεί το ίδιο σεμινάριο στο Ρέθυμνο.

Όπως ανακοινώθηκε θα αναλυθούν θέματα που αφορούν: Φορολογικό έλεγχο επιχειρήσεων, ποινολόγιο, παραγραφή, κυρώσεις, άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, έμμεσες τεχνικές ελέγχου, τεχνική τραπεζικών καταθέσεων και δαπανών σε μετρητά (παραδείγματα και ασκήσεις), τα 20 θέματα SOS για τις φορολογικές δηλώσεις φφυσικών και νομικών προσώπων έτους 2017, η νέα δήλωση Ε3 2017. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, δικαίωμα συμμετοχής έχουν :

α) Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος 2017.

β) Οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης 2017).

γ) Τα Μέλη του Ο.Ε.Ε. και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί,που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι. Κρατήσεις θέσεων γίνονται μέχρι την Τετάρτη στο 2821094505 και 95001, ενώ θα δοθούν βε- βαιώσεις παρακολούθησης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook