Χανιά | Φεγγάρι στη ρόδα 8 | «Το χάλι μ(ι)ας» όμορφης πόλης… Photos+video

χανιά-φεγγάρι-στη-ρόδα-8-το-χάλι-μιας-244740

fegari_agora8Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά οι «Ποδηλάτρεις» διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία το «Φεγγάρι στη Ρόδα». Για περίπου τρεις ώρες το κέντρο της πόλης έγινε ένας μεγάλος ποδηλατόδρομος τον οποίο «κατέκλυσαν» πάνω από 600 ποδηλάτες όλων των ηλικιών.fegari_agora1Το παιχνίδι ξεκίνησε στις 10 το βράδυ από την Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς και οι συμμετέχοντες άρχισαν το «κυνήγι» των δασκάλων και των γραμμάτων έτσι ώστε να συμπληρωθεί η λέξη – κλειδί.

Το φετινό παιχνίδι είχε τον τίτλο «Τα παραμύθια της Χαλιμάς» ενώ στο τέλος η «Χαλιμά» έγινε το «Χάλι-μας».fegari_agora2Οι Ποδηλάτρεις, θέλοντας να επισημάνουν τα κακώς κείμενα της πόλης, ζήτησαν από τους συμμετέχοντας να βγάλουν από μία φωτογραφία με ό,τι χαλάει την εικόνα της.

fegari_xali1

fegari_xali2

fegari_xali3

fegari_xali4

fegari_xali5

fegari_xali6

fegari_xali7

fegari_xali8Μάλιστα οι φωτογραφίες κρεμάστηκαν στο Ενετικό Λιμάνι, όπου έμειναν και σήμερα το πρωί, με την ελπίδα να τις δουν όσο γίνεται περισσότεροι και να διορθώσουμε όλοι μαζί το «χάλι» μιας πόλης που μπορεί με ευκολία να χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο όμορφες της Ελλάδας…

fegari_xali9

fegari_xali10

fegari_xali11

fegari_xali12

agoraΤο χθεσινό Φεγγάρι στη ρόδα αποτύπωσε η ομάδα Chania Aerial Creations, δίνοντας έτσι μια γεύση από… ψηλά! Το drone κατέγραψε τις πρώτες εικόνες των εκατοντάδων Χανιωτών που ξεκίνησαν το ποδηλατικό παιχνίδι από την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

φεγγάρι στη ρόδαΤώρα 3-5-2015 στη πλατεία της Αγοράς το φεγγάρι στη ρόδα για 8η φορά .

Posted by Chania aerial creations on Sunday, May 3, 2015

fegari_kam2

fegari_kam3

fegari_kam4

fegari_kam5

fegari_kam1

zarpanews.gr

2 thoughts on “Χανιά | Φεγγάρι στη ρόδα 8 | «Το χάλι μ(ι)ας» όμορφης πόλης… Photos+video

  1. Η κουλτούρα του νεοχανιώτη (κατά το νεοέλληνας) συμπυκνωμένη σε ένα άρθρο. Οι ίδιοι άνθρωποι που πριν 4-5 χρόνια αγόραζαν αυτοκίνητα με δόσεις που τώρα δεν μπορούν να πληρώνουν και που γέμισαν την πόλη αυτοκίνητα, τώρα γκρινιάζουν που δεν έχουν που να τα παρκάρουν και διαφημίζουν τη χρήση του ποδήλατου, που όμως θυμούνται μια φορά το χρόνο. Και φυσικά ποτέ δε φταίνε οι ίδιοι αλλά οι άλλοι. Είστε για λύπηση.

  2. Βρήκαν χρήση τα νεώρια, καταπληκτική επιφάνεια προβολής για οτιδήποτε. Προσωπικά δυσκολεύομαι κάθε φορά να εξηγήσω στους επισκέπτες κάθε καλοκαίρι γιατί έχουν τέτοια εικόνα εγκατάλειψης. Σε καμία πόλη δεν θα είχαν τέτοια τύχη και έχουν ευθύνη όλοι, άντε καλό πετάλι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook