Χανιά | «Φάρος αντίστασης» στην απειλούμενη καταστροφή

χανιά-φάρος-αντίστασης-στην-απειλο-131253

faros ximika

Εν όψει της Παγκρήτιας διαδήλωσης κατά της εξουδετέρωσης των χημικών όπλων της Συρίας εν πλω στη Μεσόγειο, η οποία θα γίνει την Κυριακή στο λιμάνι της Σούδας, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε πανό στον λιμενοβραχίονα του φάρου.

Όπως ανακοίνωσαν: «Σήμερα Σάββατο η νεολαία ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χανίων, με στόχο να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην καταστροφή των χημικών του πολέμου στην θάλασσα της Μεσογείου, αλλά και να ενημερώσουμε την χανιώτικη κοινωνία, για την παγκρήτια συγκέντρωση την Κυριακή 9/3 στις 12:00 στο λιμάνι της Σούδας, ανάρτησαμε πανό στο λιμενοβραχίονα του φάρου. Αν μείνουμε απαθείς στον πόλεμο και τα χημικά όπλα, που δηλητηριάζουν τις ζωές μας, υποθηκεύουμε όχι μόνο το δικό μας μέλλον αλλά και των επόμενων γενεών.

Η θέση της νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για το ζήτημα, όπως έχει εκφραστεί και σε προηγούμενη παγκρήτια ανακοίνωση της είναι τα χημικά όπλα να υποστούν επεξεργασία επί εδάφους, όπου οι τεχνικές είναι ασφαλέστερες, και υπ’ ευθύνη των προμηθευτών και της εταιρείας που τα κατασκεύασαν. Όπως υποστηρίζουν όλο και περισσότεροι επιστήμονες πιθανό ατύχημα θα προκαλέσει ανυπολόγιστη και μη-αναστρέψιμη ζημιά στο περιβάλλον.

Ας είμαστε, λοιπόν, όλοι παρόντες αύριο στη Σούδα στην παγκρήτια συγκέντρωση για να αποτρέψουμε αυτή την καταστρφή!»

faros ximika1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook