Χανιά | Υψηλής επικινδυνότητας χαρακτηρίζεται ο αγώνας Α.Ο.Χ – Γλυφάδας | Πρόβλημα με τα εισιτήρια

χανιά-υψηλής-επικινδυνότητας-χαρακτ-63851

AOXΥψηλής επικινδυνότητας χαρακτηρίζει τον αγώνα του ΑΟ Χανιά με την Γλυφάδα η διοργανώτρια αρχή της Football league.

Για το λόγο αυτό με σχετικό της έγγραφο ζητά από την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ομαλή διεξαγωγή του κρίσιμου αγώνα.

Ως εδώ καλά. Μόνο που σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων  ενημέρωσε τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ότι το γήπεδο των Μουρνιών δεν διαθέτει άδεια αγωνιστικού χώρου, η οποία έχει λήξη από τον Ιανουάριο και για το λόγο αυτό ζητείται από την Football League, να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου ο κρίσιμος μεθαυριανός αγώνας να γίνει υπό όλες τις νόμιμες και απαραίτητες προϋποθέσεις, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή του.

Εν τω μεταξύ με δηλώσεις του στο zarpa.gr ο αντιπρόεδρος του Α.Ο.Χανιά Γιάννης Ντερμανάκης τόνισε, ότι σε σύσκεψη στην οποία κλήθηκαν οι εκπρόσωποι της ομάδας από τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων κ. Α. Κουτσαυτάκη «ακούσαμε πως η χωρητικότητα του γηπέδου των Μουρνιών θα πρέπει να μειωθεί και ότι οι φίλαθλοι που θα μπορούν να προσέλθουν θα πρέπει να είναι λιγότεροι από τους 1600 που τυπικά προβλέπει η άδεια. Επίσης μας ζητήθηκε να μην πουλάμε εισιτήρια έξω από το γήπεδο».

Οι εκπρόσωποι της ομάδας χαρακτήρισαν  το μέτρο υπερβολικό και θεώρησαν πως θα δημιουργήσει ένταση σε φιλάθλους που θα θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο.

Ο κ. Ντερμανάκης τόνισε ότι η άδεια του γηπέδου όπως και άλλων στη χώρα έχει παραταθεί με διυπουργική απόφαση, και «επισημάναμε η ομάδα δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για ότι συμβεί έξω από το γήπεδο».

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια που θα διατεθούν για τον αγώνα ο αντιπρόεδρος της ομάδας είπε πως θα ακυρωθούν μόνο τα πρόσθετα τα οποία θα έφταναν από την Αθήνα.

Τέλος ο κ. Ντερμανάκης τόνισε πως δεν υπάρχει λογική σε αυτό που συμβαίνει , τώρα που η ομάδα διεκδικεί την άνοδο στην β εθνική και «να υπάρχουν κάποιοι μέσα από τα Χανιά  που θα δημιουργούν συνεχώς προβλήματα».

Σημειώνεται επίσης πως ο αντιπρόεδρος της ομάδας σημείωσε πως η ανακίνηση του θέματος μάλλον είναι από την φιλοξενούμενη ομάδα και μετά από αίτημα της προς την διοργανώτρια αρχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook