Χανιά | Υποψήφιος δήμαρχος στον Πλατανιά με τη Νέα Εποχή ο Μανώλης Ντουντουλάκης

χανιά-υποψήφιος-δήμαρχος-στον-πλαταν-128904

ntountoulakisΤην πρόθεση του να διεκδικήσει το δήμο Πλατανιά ως επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Κίνηση δήμου Πλατανιά Νέα Εποχή  δημοσιοποιεί με σχετική του ανακοίνωση ο κ. Μανώλης Ντουντουλάκης.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα παρακάτω:

«Φίλες και Φίλοι

Συνδημότισσες και συνδημότες του Δήμου Πλατανιά,

Με την πεποίθηση ότι η μέχρι τώρα πορεία μου στα αυτοδιοικητικα και γενικότερα στα κοινά ήταν δημιουργική και πιστεύοντας ότι ο νέος Δήμαρχος θα πρέπει να συνδέσει όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου  ούτος ώστε να υπάρχει προοπτική προοδου αλλά και αποτελεσματικού έργου , θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση σας για εκλογή.

nea epoxi plataniasΓια όσους δε με γνωρίζετε δραστηριοποιούμαι σε εμπορικές και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις εδώ και 35 χρόνια. Η εμπειρία μου αυτή είναι και η απόδειξη των γνώσεων μου σε θέματα οργάνωσης και συντονισμού αλλά και της ικανότητας μου να ανταποκρίνομαι αποτελεσματικά σε οποιεσδήποτε προκλήσεις παρουσιαστούν .

Το να αναλάβω επικεφαλής του συνδυασμού είναι μεγάλη ευθύνη , είναι όμως και πρόκληση για μένα αφού καλούμαι να συντονίσω μια ικανή ομάδα να ανταποκριθεί στις  ανάγκες των δημοτών και να δίνει οριστικές λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας.

Στις κρίσιμες και καθοριστικές εκλογές του Μαΐου του 2014 δεν εκλέγονται μόνο οι νέες δημοτικές αρχές.

Στην ουσία καθορίζεται η πορεία ενός Δήμου προς το μέλλον που πρέπει να δίνει συνολικές απαντήσεις στα μεγάλα ζητήματα μιας περιοχής , όπως είναι αυτά της ανάπτυξης, των υποδομών, των κοινωνικών παρεμβάσεων, της παιδείας, της νεολαίας, του πολιτισμού, της ισότητας κ.ά.

Παρηλθαν οι εποχές της απλοϊκής λειτουργίας ενός Δήμου.

Είμαστε στην εποχή της συλλογικής ευθύνης, του σχεδιασμού, του προγραμματισμού, και της υλοποίησης προγραμμάτων που θα διαχειρίζονται το παρόν και θα βάζουν τα θεμέλια του μέλλοντος μας.

Επιβάλλεται να ληφθουν άμεσα αποφάσεις  για την αντιμετώπιση της λιτότητας και των προβλημάτων που δημιούργησαν οι περικοπές και τα πρόσφατα οικονομικά μέτρα που επιβλήθηκαν.

Με απολυτό σεβασμό στους θεσμούς , του πολιτικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς , καλούμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας να πάρουν μέρος στην κίνηση αυτή.

Όλοι χωρούν στην κοινή μας προσπάθεια.

Στόχος μας και σκοπός μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη όλων των δημοτών μέσα από τη χρηστή διοίκηση και το νοικοκύρεμα του Δήμου μας.

Ήρθε η ώρα να μπουν μπροστά στο Δήμο μας οι άνθρωποι που έχουν κατανοήσει τη νέα εποχή , να διαχειριστούν επιτέλους με υπευθυνότητα το παρόν και να δημιουργήσουν όραμα και ελπίδα για το μέλλον.

Για το λόγο αυτό ζητώ τη στήριξη σας και δηλώνω ότι θα υπερασπιστώ με όλες μου τις δυνάμεις τα συμφέροντα του Δήμου και οδηγός μου θα είναι οι αρχές και το πρόγραμμα της παράταξης μας.

Μετα τιμης

Ντουντουλακης Μανωλης»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook