Χανιά | Τρομακτικός θόρυβος και κυκλοφοριακό χάος διώχνουν τους τουρίστες

χανιά-τρομακτικός-θόρυβος-και-κυκλοφ-162655

mixanakiΝα επιβάλουν την τήρηση των νόμων, ζητούν από τους αρμόδιους οι ξενοδόχοι των Χανίων που γίνονται τους τελευταίους μήνες, αποδέκτες καταγγελιών από ενοίκους των ξενοδοχείων τους.

Σε έγγραφό της προς την τροχαία και τους αρμόδιους Δήμους Χανίων και Πλατανιά, η Ένωση Ξενοδόχων, αναφέρει τα εξής: «Παρά τις μεγάλες προσπάθειες να αυξήσουμε την τουριστική κίνηση του Νομού μας, αρκετοί ασυνείδητοι δημιουργούν τεράστια ηχορύπανση ακόμα και σε ώρες κοινής ησυχίας, με μηχανάκια τα οποία δεν έχουν εξατμίσεις ή με αυτοκίνητα και γουρούνες τα οποία δημιουργούν τρομερό θόρυβο.

Το αποτέλεσμα είναι να έχουμε πολλά παράπονα από τους επισκέπτες μας , οι οποίοι ενώ έρχονται να ξεκουραστούν στον τόπο μας, αντιμετωπίζουν αυτή την τρομακτική ηχορύπανση.

Παρακαλούμε όπως λάβετε άμεσα μέτρα για την εύρυθμη λειτουργία και τάξη στους δρόμους της περιοχής Κλαδισού – Αγίας Μαρίνας και φυσικά σε όλες τις περιοχές του υπόλοιπου δήμου, καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας και ιδιαίτερα τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες .

Επίσης παρακαλούμε για άμεση κινητοποίηση σας και συνεχή έλεγχο της Τροχαίας για αυτοκίνητα ή δίκυκλα που κινούνται με υψηλές ταχύτητες, καθώς υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχημάτων, και φυσικά να επιβάλλονται υψηλά πρόστιμα από την Τροχαία στους οδηγούς αυτούς .

Τέλος θα πρέπει να επιβάλλονται πρόστιμα στα αυτοκίνητα τα οποία είναι παρανόμως σταθμευμένα στην παλαιά εθνική οδό από την Παρηγοριά μέχρι τον Πλατανιά και συγκεκριμένα στην Αγιά Μαρίνα του δήμου Χανίων και μέσα στον Πλατανιά.

Σημειώνουμε ότι εταιρείες ενοικιαζομένων αυτοκινήτων χρησιμοποιούν το δρόμο και τα πεζοδρόμια για υπαίθριο παρκινγκ και για τις δικές τους ανάγκες.

Επίσης στο ύψος του jumbo,τα πεζοδρόμια έχουν καταληφθεί από αυτοκίνητα, μόνιμα παρκαρισμένα, ενώ στην περιοχή Ταυρωνίτη και Καμισιανά, υπάρχουν εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα. Παρακαλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας για την απομάκρυνση τους και την σωστή στάθμευση των κινούμενων.

Τα παραπάνω είναι βασική προϋπόθεση η οποία δίχως έξοδα, θα αναβαθμίσει την τουριστική περιοχή.»

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook