Χανιά | Τριήμερη περιπέτεια για εφήβους στον Ομαλό | Δες εδώ πως να δηλώσεις συμμετοχή

χανιά-τριήμερη-περιπέτεια-για-εφήβου-628138

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει τριήμερη ορειβατική εξόρμηση για εφήβους (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας 14 μέχρι 18 ετών, στα δυτικά Λευκά Όρη, με βάση το καταφύγιο Καλλέργη, πάνω από το οροπέδιο Ομαλού, από την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017.

Οι έφηβοι που θα πάρουν μέρος, θα ζήσουν ένα διαφορετικό τριήμερο γεμάτο δράση και θα γνωρίσουν την άγρια χειμωνιάτικη ομορφιά των Λευκών Ορέων. Η διανυκτέρευση θα γίνει στο καταφύγιο του Συλλόγου, όπου οι συμμετέχοντες έφηβοι, θα γνωρίσουν την λειτουργία του καταφυγίου τον χειμώνα.

Το πρωί θα γίνουν πεζοπορίες με παιχνίδια προσανατολισμού σε κοντινές τοποθεσίες ή κορυφές, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν, τα απογεύματα θα γίνονται

ενημερωτικές συζητήσεις σχετικά με τον απαραίτητο εξοπλισμό και την σωστή προετοιμασία μιας ομάδας για χειμερινή ανάβαση σε κορυφή, ενώ το βράδυ θα δουν ταινίες με θέμα το βουνό και την ορειβασία.

Η αναχώρηση θα γίνει από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Τετάρτης και η επιστροφή το απόγευμα της Παρασκευής.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μόνο στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647.

Αρχηγός της εξόρμησης είναι το μέλος του Συλλόγου κ. Χρήστος Πατεράκης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook