Χανιά | Τράκαρε το περίπτερο, πήγε να σκοτώσει τον υπάλληλο κι εξαφανίστηκε

χανιά-τράκαρε-το-περίπτερο-πήγε-να-σκ-127537

periptero3 copyΑπό το φανάρι… στο περίπτερο βρέθηκε, μαζί με το αυτοκίνητό του, «αφηρημένος» οδηγός που αφού προκάλεσε τις ζημιές που βλέπετε, απειλώντας την σωματική ακεραιότητα του ίδιου αλλά και του περιπτερά, έκανε όπισθεν και εξαφανίστηκε – ή τουλάχιστον… προσπάθησε!

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 03:00 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών Κύπρου και Ελ. Βενιζέλου, με τον οδηγό να παίρνει «κάπως πιο ανοικτά» την αριστερή στροφή από το φανάρι (για να στρίψει προς Χαλέπα) με αποτέλεσμα αντί για το οδόστρωμα να βρεθεί μέσα στο περίπτερο (Κοραή με Ελ. Βενιζέλου, έξω από το Στάδιο).

Στη συνέχεια, απτόητος, έβαλε όπισθεν και επανήλθε στην κανονική του πορεία, φεύγοντας «με χίλια» με προορισμό το σπίτι του, όπως εκ των υστέρων απεδείχθη!

periptero1 copy

periptero4 copy

Πώς τον εντόπισαν!

Ο υπάλληλος του περιπτέρου κινητοποιήθηκε άμεσα, ειδοποιώντας τον ιδιοκτήτη και την παρέα τους από τη γειτονιά, οι οποίοι έτρεξαν «κατά πόδας», μέχρι να έρθει η αστυνομία.

Ωστόσο, ο εντοπισμός του δράστη τελικά, δεν ήταν και τόσο δύσκολος, αφού… δεν κάλυψε τα νώτα του, αφήνοντας πίσω του αποδεικτικά στοιχεία, ατράνταχτα και αδιάσειστα!

Πακέτα από τσίχλες, καραμέλες, μαστίχες και γκοφρέτες, που είχε πάρει μαζί του πάνω στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου, άρχισαν να φεύγουν σιγά-σιγά σημαδεύοντας τη διαδρομή της «φυγής του» και οδηγώντας με ασφάλεια τους διώκτες του, στο πάνω Κουμ Καπί έξω από το σπίτι του, όπου ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο.

Στο σημείο είχε σπεύσει και η αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη του δράστη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

 

periptero2 periptero copy

Ευτυχώς από το συμβάν δεν τραυματίστηκε κανείς ενώ οι ζημιές ήδη αποκαθίστανται. Ωστόσο, μιλώντας στο zarpa.gr, η ιδιοκτήρια του  περιπτέρου και ο γιός της επεσήμαναν τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι περιπτερούχοι που πλέον είναι αναγκασμένοι να μην κλείνουν σχεδόν ποτέ, με τον κλάδο να απαξιώνεται διαρκώς από το κράτος.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook