Χανιά | Το μενού έχει… πεζόδρομο!

χανιά-το-μενού-έχει-πεζόδρομο-234315

20150404_131636Μια -αν μη τι άλλο- πρωτότυπη μορφή σήμανσης έχει επιστρατευτεί στα Χανιά, στην είσοδο του Κάτωλα για να προειδοποιεί ότι ο δρόμος είναι πεζόδρομος! Ένα διαφημιστικό σταντ γνωστής μπύρας, από εκείνα που συνήθως δίνονται δώρο στα καταστήματα εστίασης για να γράφουν κάποια μενού ή προσφορές τους, το οποίο γράφει: «Προσοχή!!! Πεζόδρομος. Όχι τροχοφόρα, κίνδυνος ατυχήματος. Πεζόδρομος».

Τι κι αν η οδός Μουσούρων, έχει πεζοδρομηθεί εδώ και περισσότερα από δύο χρόνια; Όλοι γνωρίζουμε ότι, ιδιαίτερα οι δικυκλιστές, την χρησιμοποιούν ανεμπόδιστα, κάτι που εκτός από παράνομο και εκνευριστικό είναι και εξαιρετικά επικίνδυνο, για τους πεζούς που νομίζουν ότι κινούνται σε… πεζόδρομο.

Γι’ αυτό και η… απαγορευτική ταμπέλα, δημιούργημα προφανώς των επιχειρηματιών της περιοχής. Περιττό βέβαια να σχολιάσει κανείς, ότι η επιβολή της τήρησης κάποιων κανόνων δεν θα έπρεπε να επαφίεται στην εκάστοτε ομάδα πολιτών αλλά στο επίσημο κράτος.

zarpanews.gr

 

 

One thought on “Χανιά | Το μενού έχει… πεζόδρομο!

  1. Κακώς βέβαια το κάνουν τα δίκυκλα,αλλά γιά σκέψου το δρομολόγιο που πρέπει να κάνει κάποιος γιά να πάει στο Λιμάνι και στην ευρύτερη περιοχή!Και καλά το να πάει,το να γυρίσει από εκεί είναι το πραγματικό μαρτύριο!Γι’ αυτό ΟΛΟΙ ανεβαίνουν την Χάληδων ανάποδα μέχρι το «κρύο βρυσάλι» και όλα καλά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook