Χανιά | Το θαύμα των Χριστουγέννων… Συνδέουν επιτέλους τον Αξονικό Τομογράφο!

χανιά-το-θαύμα-των-χριστουγέννων-συν-529

nosokomeio xanionΣε πλήρη λειτουργία αναμένεται να τεθεί από τις 19 Δεκεμβρίου, ο νέος αξονικός τομογράφος που έχει προμηθευτεί από τον περασμένο Ιανουάριο το νοσοκομείο Χανίων, δίνοντας «τέλος» στη χρόνια ταλαιπωρία των ασθενών από τις συχνές βλάβες του παλιού.

Οι εργασίες τοποθέτησης του νέου τομογράφου θα πραγματοποιηθούν από τις 3 έως τις 19 Δεκεμβρίου και όπως ανακοινώθηκε από την Διοίκηση του Νοσοκομείου, αυτό το διάστημα θα τεθεί εκτός λειτουργίας το τμήμα Αξονικής Τομογραφίας. Μόνο τα έκτακτα περιστατικά, θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τις 15 Δεκεμβρίου ενώ το τμήμα θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία με τον νέο πλέον τομογράφο, από τις 19 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τα τακτικά περιστατικά που θα ακυρωθούν, θα επαναπροσδιοριστούν με άμεση προτεραιότητα».

Υπενθυμίζουμε, ότι η προμήθεια του νέου τομογράφου που είχε προϋπολογισμό ενός εκατομμυρίου ευρώ, έγινε μέσω ΕΣΠΑ. Ο δε τομογράφος, βρίσκεται στο Νοσοκομείο από τον περασμένο Απρίλιο, δεν έχει όμως εγκατασταθεί. Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο τομογράφο που αναμένεται να εξυπηρετεί περιστατικά από ολόκληρη την Κρήτη.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook