Χανιά | Τον δάγκωσε αδέσποτος σκύλος στη Χρυσή Ακτή | Photo

χανιά-τον-δάγκωσε-αδέσποτος-σκύλος-στ-225766

agioi_apostoloi_chania

Επίθεση από αδέσποτο σκυλί στους Αγίους Αποστόλους, δέχτηκε, όπως καταγγέλλει, αναγνώστης του zarpa.gr που ζητά, μέσα από την δημοσιοποίηση της επιστολής του, να ασκηθεί πίεση στους αρμόδιους για την άμεση δημιουργία ενός δημοτικού κυνοκομείου, χωρίς άλλες καθυστερήσεις:

«Σήμερα το μεσημέρι ενώ παρέδιδα ένα δέμα μου επιτέθηκε  αδέσποτος σκύλος χωρίς να του κάμω τίποτα, ξαφνικά με δάγκωσε. Χωρίς να περιμένω άμεσα πήγα στο φαρμακείο που υπήρχε δίπλα έκαμα αντιτετανικό ορό και με πήρα να πίνω αντιβίωση για να αντιμετωπίσω με το σημάδι που απέκτησα.

Με τα αδέσποτα τα βλέπουμε καθημερινά άλλα επικίνδυνα άλλα όχι. Είναι επιτακτική να λειτουργήσει άμεσα το κυνοκομείο και να συμμαζέψουν όλα τα αδέσποτα, να στειρωθούν, και να επιβληθούν πρόστιμα ποινές στους ιδιοκτήτες που τα παρατάνε στο δρόμο ή που αφήνουν να γεννάνε και πετάνε!

Ας είμαι το τελευταίο θύμα επίθεσης γιατί ποιος ξέρει ότι δε θα επιτεθεί κυρίως αν ήταν παιδί , ενώ τώρα που έρχεται άνοιξη θα υπάρχουν από όλες τις ηλικίες να κάνουν βουτιές στις παραλίες ενώ είναι γεμάτα από αδέσποτα.

Είμαι φαν φιλόζωος , αγαπώ τα σκυλιά , έχω και εγώ ένα αλλά πάντα ήσυχος, εμβολιασμένος με όλα του καθώς και βιβλιάριο υγείας του παρέχω. Οι υπόλοιποι όμως; Ο Δήμος χωρίς να καθυστερήσει να λειτουργήσει άμεσα και να ξεκινήσουν τις περισυλλογές.

Να υπάρχει μέριμνα επιδότησης και στους φιλοζωικούς συλλόγους που φροντίζουν και αυτοί τα σκυλιά όπου βρουν.

Υ.Γ. Ο ίδιος σκύλος επιτέθηκε ξανά σε άλλον άνθρωπο προάλλες όπως με ενημέρωσαν από το φαρμακείο που του παράσχεσαν ιατρική βοήθεια !»dagkoma skulou

zarpa.gr

3 thoughts on “Χανιά | Τον δάγκωσε αδέσποτος σκύλος στη Χρυσή Ακτή | Photo

  1. Πάλι τα ίδια!!! Και οι ζωόφιλοι κάνουν παρέλαση στο λιμάνι. Δεν πάνε να μαζέψουν ένα αδέσποτο ο κάθε ένας να το πάρουνε σπίτι τους να δείξουν έτσι την αγάπη τους!!!! Ένα από τα χειρότερα προβλήματα.

  2. Αντί να βοηθησεις τους φιλοζωους που ειναι οι μονοι που χωρις να εχουν ΚΑΜΜΙΑ υποχρέωση φροντιζουν με δικά τους έξοδα (στειρωσεις , υιοθεσιες κλπ) να υπαρχουν ΛΙΓΟΤΕΡΑ αδέσποτα στους δρόμους , τους κατηγορείς κιόλας .Ολοι εχουν οχι ενα αλλα πολλα ζωα σπιτι τους χωρις να ειναι υποχρεωμενοι .Οι υπόλοιποι που φωνάζουν πόσα εχουν αραγε;; Μηπως ειναι οι ιδιοι που τα πετάνε στους Αγιους Αποστολους;;;ΕΣΥ βοήθησες ποτε να συλληφθεί κάποιος από αυτούς;;;Οι φιλόζωοι δεν ειναι μπόγιες είναι να μαζευουν ζωα;;; Να τα πάνε που;;; Απαγορευεται από το νομο να εχεις ιδιωτικό κυνοκομείο . Πρωτα να ενημερωνεσαι Γιωργο Ταυ και μετά να μιλάς διότι η άγνοια υπερκαλυπτεται από την ανοησία σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook