Χανιά | «Τι λεφτά παίζουν» για τις καντίνες σε Αγίους Αποστόλους και Χρυσή Ακτή | Από που ξεκινάνε τα «χτυπήματα»

χανιά-τι-λεφτά-παίζουν-για-τις-καντί-701138

Το μείζον θέμα των αναψυκτηρίων απασχόλησε σήμερα την οικονομική επιτροπή του δήμου Χανίων.

Όπως είπε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χανίων κ. Γιάννης Μαράκης, η επιτροπή αποφάσισε πως ο νέος διαγωνισμός για τις δύο επίμαχες καντίνες σε Αγίους Αποστόλους και Χρυσή Ακτή θα πραγματοποιηθεί για τα δύο αναψυκτήρια, με τιμή εκκίνησης αυτή που ίσχυε και στον προηγούμενο διαγωνισμό, δηλαδή τις 20.000 ευρώ και τις 16.000 αντίστοιχα.

Ο κ. Μαράκης σημείωσε πως ο διαγωνισμός θα γίνει σε 10 ημέρες από την στιγμή που θα δημοσιοποιηθεί η απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου.

Σημειώνεται πως αναφορικά με την θέση – πρόταση που διατυπώθηκε κατά την συνεδρίαση της επιτροπής, για να μην επιτραπεί να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό με αφορμή τα όσα είχαν προηγηθεί το προηγούμενο διάστημα, για το συγκεκριμένο ζήτημα στους δύο προηγούμενους μισθωτές, ο κ.Μαράκης ανέφερε πως η εν λόγο πρόταση δεν έγινε δεκτή για καθαρά νομικούς λόγους.

Εν τω μεταξύ και όπως έγινε γνωστό από τον δήμαρχο Χανίων κ. Τάσο Βάμβουκα, ο ένας από τους δύο μισθωτές των αναψυκτηρίων κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να παραμείνει ο εξοπλισμός που του ανήκει εντός της καντίνας, με αρνητική για τον ίδιο έκβαση με συνέπεια να οφείλει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα να απομακρύνει από το αναψυκτήριο ότι του ανήκει.

Ο νέος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στα τέλη του Ιουνίου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook