Χανιά | Τι είπε ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ για τα κρούσματα της ιογενούς μηνιγγίτιδας | Photos

χανιά-τι-είπε-ο-πρόεδρος-του-κεελπνο-γ-472510

Την σημασία των εμβολιασμών, της σωστής υγιεινής και των μέτρων που πρέπει να λαμβάνουν οι υγειονομικές αρχές της κάθε περιοχής, σχολίασε μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε το ΚΙΦΑΧ στο Εργατικό Κέντρο, με θέμα την αποφυγή μετάδοσης ασθενειών στους πρόσφυγες που θα έρθουν στην Κρήτη.
keelpno-1«Σαν ΚΕΕΛΠΝΟ βρισκόμαστε εδώ για να δώσουμε σημασία σε περιστατικά που έχουν συμβεί, κυρίως ιογενούς μηνιγγίτιδας σε παιδιά, τα οποία έχουν νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο. Τα νοσήματα που έχουν εμφανισθεί, είναι πολύ απλά και δεν πρέπει να ανησυχούν τους γονείς. Οι υγειονομικές αρχές της Κρήτης, παίρνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε αυτά τα περιστατικά να είναι περιορισμένα», δήλωσε στο zarpanews.gr, ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ.
keelpno-4Αναφορικά με τους γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους, o κ. Ρόζενμπεργκ, τόνισε ότι «σαν ΚΕΕΛΠΝΟ, κάνουμε έκκληση σε όλους τους γονείς να εμβολιάσουν τα παιδιά, γιατί είναι σημαντικό να διασφαλιστεί η υγεία τους. Για τα ακριβά εμβόλια που είναι εκτός συστήματος, θα έλεγα ότι ο κάθε γονιός πρέπει να συμβουλευτεί τον παιδίατρο του και να αποφασίσει τι να κάνει».
keelpno-3Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ανοιχτή συζήτηση με τίτλο:«Μετάδοση ασθενειών ή σθένους;» συμμετείχε και το μέλος του ΔΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ, Άγης Τερζίδης.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook